Eyka Farhana Atau Elfira Loy

Author : Cik Rose Cute | 5:38 PM | 17Total Comments |
Dah nak petang nie...Sempat lagi aku nak bergosip hihihi bukan gosip apa...cuma nak tanya pendapat you all...mana korang suka Eyka Farhana Atau Elfira Loy?Dulu aku suka Elfira Loy...aku tengok dia dalam Tom-tom Bak...Sekarang nie...aku lebih suka Eyka Farhana.....Sebabnya....kalau berlakon budak degil..memang nampak sangat-sangat...Kalau berlakon jadik budak baik..apatah lagi...Memang best la Eyka Farhana nie berlakon....hihihi..Kalau tengok wajah mereka berdua memang seiras sikit...

Gambar Eyka Farhana 1 PELAKON EYKA FARHANA TAKUT KAMERA RUPANYA

http://www.enciknakal.com/wp-content/uploads/2012/01/Gambar-Eyka-Farhana-3.jpg
Bawah Nie Gambar Elfira Loy
http://2.bp.blogspot.com/-eHKqfwNf9Q0/TvKyUxgCo1I/AAAAAAAAWOI/xGAyFkh5peM/s1600/nurul%2Belfira%2Bloy5.jpg


http://limauais.com/wp-content/uploads/2011/08/Elfira-Loy_LimauAis.jpg

P/S: Sama tak bagi you all...Bagi aku adalah sikit hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. Tak sama... Bulu mata elfira tu uihsssss.. Best

    ReplyDelete
  2. Eyka ni best jugak belakon dari elfira ni, biase-2 je.

    ReplyDelete
  3. Dua-dua suka, tapi istri saya lagi saya suka!! (Harap2 dia baca komen ni...ihik...)

    ReplyDelete
  4. eyka farhana nie sweet n cute...suke tgk muke dia..dia pun berbakat...

    ReplyDelete
  5. tang kening tak sama sikit..huhu

    ReplyDelete
  6. erm..
    dua2 suke..
    sebab due2 pandai berlakon..=)

    p/s: suke tgk watak eyka farhana dalam ramadhan yang terakhir..hihi

    ReplyDelete
  7. woo eyka farhana ke nama dia?yg berlakon ramadhan terakhir tu kan?best gak lakonan dia..

    pic st tu ada sikit2 iras elfira loy..

    ReplyDelete
  8. bentuk muka dorg sama.. dua2 cantik..:-)

    ReplyDelete
  9. aah la..ada iras2..hee..comel je..

    ReplyDelete
  10. masing2 ada keunikan nya yg tersendiri...

    ReplyDelete
  11. cik rose..kita skrg minat sgt kt eyka farhana ni..lakonan dia best..

    ReplyDelete
  12. yang eyka tuh sy pernah jugak tgk die berlakon..memg hiduplah watak yg die bwk

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠