07 January 2012

SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !


Hari nie tak tahu nak up-date apa...aku join segmen....hihihi lantakla...korang nak cakap apa hihihi....janji blog aku selalu up-date....tak gitu..

Aku nak tag:
Fieda,intan,kak tie

Harap-harap korang join ya....

4 comments:

  1. gud luck cik rose

    ReplyDelete
  2. haha janji selalu update.statement tu..keke

    ReplyDelete
  3. IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !! thanks join segmen ni maaf lambat terjah korang ya

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sma
    and dah f0ll0w awak.
    sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

    http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠