Anak My sepupu Comel

Author : Cik Rose Cute | 1:01 PM | 13Total Comments |
Aku nak share gan korang anak sepupu aku....Sajer jer...Baby nie sebaya syifa cuma bulan jer lain tahun sama....kiranya tua syifa 6 bulan kot.....
 Gambar kat atas nie Syifa...masa nie umur 2 bulan lebih.....tengok pipinya....hihihi kat bawah gambar anak sepupu aku tembam jugak....

Nama: ALMA MARISSA BT MOHD NAZRI

D.O.B: 22 OCTOBER 2011

TEMPAT LAHIR: HTAR

WEIGHT: 3.25KG
TIME:7.25 AM




hihi aku suka tang lesung pipitnya....syifa ada jugak lesung pipit tapi tak nampak sangat....Marissa nie lesung pipitnya dalam....

Kalau korang nak lebih detail tahu terjah blog sepupu aku   klik Sini

P/S:kalau tengok baby mesti nak baby lagikan....baby nie baunya best....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. alahaiii comelnya.. ni yg buat makin xsabar nak dpt baby baru nih..hihii

    lesung pipit dia dalam betoi kan.. alisha pun ada tp cm syifa gak lah.. xnmpak sgt.. xsedalam baby nih..hihii

    ReplyDelete
  2. Ya Allah bam bamnye pipi dia....kasi gigit sikit bolehhhh...geramm tau

    ReplyDelete
  3. Tembam nye...
    hehehehe... bau baby ni memang best kak.. sebab tu suka cium baby... kalau x dpt cium baby... cium bantal dia pun cukup...

    ReplyDelete
  4. mmg comey cik rose...geram tgk..

    ReplyDelete
  5. kecik2 dh ada lesung pipit..

    ReplyDelete
  6. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  7. geramnnya tengok pipi tuh....bam bam...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠