Nasi Kerabu Emmm Memang Sedap!!!

Author : Cik Rose Cute | 10:27 AM | 17Total Comments |
Lepas berjogging aku tibai nasi kerabu...camna nak kurus hihihi...Nasi kerabu nie tak boleh tahan kalau teringin nak makan...Lagipun dah lama tak makan nasi kerabu...Hari nie ada pasar sabtu kat sini...terus call cik hubby pesan nasi kerabu satu....
 Tengok pun memang menyelerakan....Nasi kerabu nie...bukan warna jer cantik...rasa pun sedap...cam rasa kat pantai timur punyer nasi kerabu tau....Kakak yang berniaga nie...orang pantai timur jugak....Kalau pegi lambat confirm habis.....

Aku kalau makan nasi kerabu mesti ada salad lada gan telur masin.....Cik hubby aku pun tahu selera aku....Suami mana tak tahu selera Isteri....kan.....hihihi Kalau ada si suami tak tahu selera Isteri nak kena lempang tue....betul tak? hihihi

P/S:Jom! Chat dari blog....free jer...boleh kita chatting2 hihihi korang tengok sebelah kanan tue "Geng Gomo" best!!!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. Wah!! Nasi kerabu.. peberet ibu yusuf nih.. :D

    ReplyDelete
  2. saya pun sk nasi kerabu ni.. dah lama xmakn.. biasa balik trg br mkn.. hihi

    ReplyDelete
  3. alahai sedapnya nasi kerabu, peberet ni

    ReplyDelete
  4. Sedapppnyeee nampakkk... Dushhh

    ReplyDelete
  5. mmg sedap..paar mlmkt tmpt sy nie pun nasik kerabunya sedap..diet2 jugak..jogging2 jugak..makan tetap makan.haha..

    ReplyDelete
  6. ooo..nasi kerabu mmg best..saya suka gak..slurrppp..sedap..

    ReplyDelete
  7. @IntaNBerliaN

    balik ganu...kat tempat intan tak ada ke?

    ReplyDelete
  8. @Tina Othman

    tina mesti pandai buat nasi kerabukan...

    ReplyDelete
  9. @Puan Kutu

    ya ke...boleh makan kat sana nanti hihihihi

    ReplyDelete
  10. lepas jogging makan nasi kerabu..hehehehhe..ayat best!!
    Dah lama tak makan nasi kerabu...last makan tahun 1998..masa naik moto sama kawan ke Trengganu...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠