Dil To Pagal Hai....

Author : Cik Rose Cute | 9:41 PM | 14Total Comments |

Aku layan cerita hindi malam nie....kat tv 2....Waktu aku bujang dulu...cerita nie aku paling suka layan hihihi...Sanggup masuk panggung sorang2...semata-mata nak tengok "Dil To Pagal Hai" Aku suka tengok Shah Rukh Khan berlakon...lagi2 dengan Madhuri Dixit...romantik jer....Kadang2 tue..bila tengok sorang2 feling jer hihihi....Kalau bab sedih...menangis tersedu-sedu kau hihihi....Kalau Shah Rukh Khan dengan Kajol pun aku suka....Ada ke pakwe layan Hindustan.....hihihi....Aku pernah gan Cik hubby aku tengok wayang cerita hindi jugak....waktu tue pelakonnya Shah Rukh Khan jugak..heroinnya sepupu kajol....lupa pulak namanya....suara dia serak2 sikit....aku ingatkan cik hubby aku layan cerita hindi nie cam aku tak sampai setengah jam dia buat taik mata Zzzzz siap bunyi lagi...orang sebelah tengok jer....hihihi Kalau korang nak layan jugak...bukak TV 2 pukul 10.00pm hihihi....

P/S: orang sekarang layan K-pop...aku layan hindi.....Ada aku kisah Yang penting Smile Be Happy....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. dil to pagal hai?my feveret...

    bia la sume org lyn kPop pon,,uni tetap layan hindi..hik3~~

    ReplyDelete
  2. try tgk Ra One plak laa....best sgt!!

    ReplyDelete
  3. Dulu minat juga citer hindustan, skrang dah lama tak tengok...

    ReplyDelete
  4. dulu time zaman kegemilangan SRK tu, memang layan gak bollywood. tapi sekarang ni macam dah kureng.
    lagu2 dalam citer tu best kan

    ReplyDelete
  5. @zehan

    ya ker...nanti nak suruh cik hubby upload hihihi

    ReplyDelete
  6. @JR

    sekarang hindustan terlalu moden hihihi

    ReplyDelete
  7. @CIK JATT

    sama ler kite hihihi...sekarang lagunya kurang felling...

    ReplyDelete
  8. tgk skerat jln je..pastu ttdo..

    ReplyDelete
  9. sepupu kajol tu rani mukherjee..


    sy pon suka filem shah rukh khan..tp kurang suka madhuri..

    sy suka kalau heroinnya kajol, rani atau preity zinta..


    skang ni hr sabtu pon dh salu main balik cerita hindustan best-best..mmg feelinglah cerita hindustan.

    ReplyDelete
  10. dulu sy pun mmg minat giler lah dkt srk ni.. hihii

    ReplyDelete
  11. i like SRK !! hihi.. x sgka kak rose pun minat hindustan mcm deqla jugak. =)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠