Siapa pernah dengar lagu Romantik nie...

Author : Cik Rose Cute | 11:38 PM | 6Total Comments |
Sebelum tido layan perasaan.........kalau dengar lagu hindi memang best giler....Lagi-lagi lagu hindi romantik...aku pun jadik romantik jugak....Korang pernah tengok filem hindi Bodyguard nie? Jom! layan lagu romantik dalam cerita nie....Pelakonnya Salman Khan Gan Karena Kapoor...


 Aku suka video nie....memang romantik giler hihihi...apa lagi tengok body Salman Khan....Emmm Tuf giler....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. alamak..nak layan lagu ni tenet lembab la plk...tp rasa pernah dengar ni..

    ReplyDelete
  2. hehe sy hindustan kurang sikit,lg2 salman khan,tak suka!tp klu shah rukh khan minat gak la sikit2.hero pun dah tua,dulu hebat la!huhu

    ReplyDelete
  3. adehhh tak hbs2 lg loading.. xleh nak dgrlah..hihii

    ReplyDelete
  4. bodyguard?
    alamak x tgk pon..x sempat nk copy dr rumate aritu..huhu

    ReplyDelete
  5. wah..syok layan hindustan kat sini...!
    yg xsyok nya dengar tsekat2...tenet slow..!
    huhu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠