Fasha Sanda Sambut Tahun Baru Gan Jejai

Author : Cik Rose Cute | 10:35 AM | 12Total Comments |
Amboi! malam tahun baru korang mesti sambutkan....aku tak duk umah jer.....Bukan main mesra lagi Fasha Sanda gan kekasihnya Jejai sambut Tahun baru.....Memang sah la...diaorang nie couple balik hihihi...jom! baca cerita diaorang masa sambut tahun baru hari tue.....Fasal Jejai upload gambarnya dengan Fasha Sanda di twitter...(Kalau memang jodoh diaorang kuat kot) hihihi


Nampaknya dunia twitter untuk tahun 2012 bakal dimeriahkan dengan kehadiran Jejai, kekasih Fasha Sandha. Bermula semalam, Jejai kelihatan semakin aktif bertweet di mana dia telah pun mengupload gambar sambutan tahun baru 2012 bersama kekasih hatinya menerusi Twitter. Dan pada hari yang sama juga, Fasha Sandha telah mengupload beberapa keping gambar mereka bersama di malam tersebut menerusi Facebook We Love Fasha Sandha.
gambar fasha sandha dan jejai
Walaupun ada suara-suara yang menyatakan akaun Twitter Jejai adalah palsu, namun Jejai menafikan perkara tersebut. Apa yang menariknya, profile Twitter Jejai sangat-sangat romantik. Confirm cair Fasha Sandha.
gambar fasha sandha dan jejaiMalah Jejai juga telah menghadiahkan sesuatu sempena tahun baru kepada Fasha Sandha. (seperti yang telah ditulis oleh FS di Facebooknya)
gambar fasha sandha dan jejai
Abang Nara doakan semoga Jejai dan Fasha cepat-cepat mendirikan rumah tangga di tahun baru 2012 ini. Anda boleh follow Twitter Jejai di sini dan Like Facebook We Love Fasha Sandha untuk mengikuti perkembangan dua pasangan yang sedang hangat bercinta ini. Lagi beberapa keping gambar sambutan tahun baru Jejai dan Fasha Sandha di The Rootz dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar fasha sandha dan jejai



gambar fasha sandha dan jejai


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. happy new year....
    jejai n fasha ?? hahaha...

    ReplyDelete
  2. dorg bersama lagi ke.. ingat ke dh xda pe2..

    ReplyDelete
  3. bukan x suke , tapi x suke cara pemakaian dia dan pergaulan dia dengan jejai ..
    tgk lahh dia bukan nye muhrim dengan jejai tuu .. berpeluk seolah suami isteri , rasanya kalau suami isteri punn x akan semesra ini dlm gambar .. kalau ada punn x kesahlah sbb dah sah ..

    huhuhu sedihhh .. manalah dugaan allah x bertimpa2 pada dia .. dia x pernah sedar ..

    akak pernah tgk dlm satu rancangan tv , dia menyuarakan kesedihan dengan semua dugaan dlm hidup dia .. tapi adakah dia sedar , segalanya itu disebabkan tindakan dari dia sendiri ..


    sedih sbb anak melayu dan ISLAM macam nie ;(

    ReplyDelete
  4. Jejai...jutawan anak mantan Menteri Besar Perak. Artis2 wanita kita memang bertuah...

    Entri terbaru di blog JR: "Hantu Kak Limah Balik Terengganu: Final Episode"

    ReplyDelete
  5. tetap ske kat nora danish... :) fasya sandah ni...iskk...ha biarla dia janji bahgia...tak bahgia pun dia ehehe..

    ReplyDelete
  6. semuga hbungan diaorang ke jinjan pelamin..

    ReplyDelete
  7. Moga diorang ni cepat2 lah kawen..
    Dah banyak sangat kontroversi kan..

    ReplyDelete
  8. setuju dengan komen ieda.buatnya tak jadi kawen,sy klu lelaki mmg sy tak nak si fasha nie.hoho..

    apa pun doa yg terbaik.semoga cpt kawen..

    ReplyDelete
  9. mudahan selamat ke jinjang pelamin...amin..pe2 pun doakn yg baik2 suda..^_^

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠