Deodorent Lady Speed Stick

Author : Cik Rose Cute | 11:04 AM | 28Total Comments |
Hai! pagi semua...kat Telok nie..pagi2 dah hujan tau....kawasan you all hujan tak?Aku nak share gan korang....Emmm you all pakai deodorent apa?  tue pun nak tanya ke.....hihihi aku nak share gan you all...aku pakai deodorent jenama "Lady Speed Stick" ada tak sesiapa pakai deodorent cam jenama aku....Sebelum nie dah banyak dah deodorent aku pakai semuanya melekit kat ketiak aku...hihihi you all faham2 jerlah....kalau dah berpeluh melekit dan berbau....Aku sendiri pun tak suka bau masam hihihi....Last2 aku pakai jenama nie...okey tak melekit dan kering sepanjang masa....Kadang2 tue...kalau terlupa pakai pun still okey....tak la bau masam ketiak aku hihihi
 Dah jatuh cinta gan Lady Speed Stick....
Baru bulan nie aku start  pakai...memang best...Kalau berjogging badan still tak bau....

Dari belakang....apa yg tertulis tue....
Bekas dia pun cantik....Aku rasa Lady Speed Stick nie...ada tiga warna kot...Tapi aku suka yg nie....sebab baunya cam limau sikit.....


P/S:Sajer-sajer share gan korang...Sebelum nie pakai Rexona,Nivea dan bermacam-macam lagi tetap ketiak aku melekit dan masam hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

28 comments:

  1. saye da bertahun pakai deodarant ni. suke yg bau epal. lady speed stick mmg besh

    ReplyDelete
  2. dni pun suka lady speed stick ni tau.. yg ijau pun best :)

    ReplyDelete
  3. ratu ni pakai tak tetap...kdg nivea kdg rexona kdg avon kdg cosway :)

    ReplyDelete
  4. Pakai rexona jer dr dulu tp selalu tukar2 pulak dorg tu...

    ReplyDelete
  5. sy rexona jer boleh..kalau rexona yang spray lagi best...tp tulah yang spray mahal lah pulak...

    ReplyDelete
  6. hahaha ade2 je la sis ni ..nakal ..tapi terhibur la baca :) .. umi pakai rezona ..spray .. kadang2 terspray kat baju ..pang!!

    ReplyDelete
  7. @ratusiput

    Ya ker...Hari tue pakai jugak Roxena gan nivea...tapi hampeh!! hihihi

    ReplyDelete
  8. @Tea

    Okey ke pakai Rexona...mungkin sesuai kot hihihi

    ReplyDelete
  9. @mamasuri

    Rexona Cik rose tak boleh pakai huhuhu

    ReplyDelete
  10. akak tak pnah lg guna jenama ni, nampaknya selepas ni boleh cuba

    ReplyDelete
  11. lady speed best ehh...nk kena cuba nie..

    ReplyDelete
  12. BUI PAKAI DEODORANT ENCHANTER..SEDAP BAU DIA..KALAU BERPELUH,KUAR AROMA BUNGA ROS..HEHE

    ReplyDelete
  13. cik rose , kita pon pakai deodarant ni.. mmg elok.. walaupon agak mahal dr yg lain2. hahahaha.. asalkan ketiak tak masam.. :p

    ReplyDelete
  14. suke deodoran jename avon! yg ni bloger pn.dini yg bagi!

    ReplyDelete
  15. sy pon pakai yg ni dulu..


    lps tu dh abih maleh nk beli boh bedak jer hihi

    ReplyDelete
  16. sy pun ada guna.. mmg best kan.. xmelekit ;-)

    ReplyDelete
  17. cik rose..kite guna nivea...kita tak pernah nmpk lagi stick yg cik rose guna tu..

    ReplyDelete
  18. skarang dh rupa baru.. dulu kaler putih jer..lya suka pakai y aloevera tu..

    tp skarang dh btuko pd rexona

    ReplyDelete
  19. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    letak bedak jer...tak bau macam ke cik betty hihihi...tergelak baca cik betty punyer komen...

    ReplyDelete
  20. @fieda

    tak boleh guna nivea la fieda melekit hihihi Ketiak cik rose la...

    ReplyDelete
  21. @LYAfrina

    ya ke...lya..Cik rose tak boleh pakai rexona...melekit jugak...

    ReplyDelete
  22. ooooo boleh cuba nie, x payah le akak nak menerai2 setiap bulan tukar2 jenama...

    ReplyDelete
  23. sy sebenarnya tak suka pakai deoderant,lebih prefer spray..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠