Seterika Baru Seronoknya!!!

Author : Cik Rose Cute | 10:00 AM | 13Total Comments |
Tengah hari semalam....Cik hubby aku ajak pegi beli seterika baru hihihihi....gara2 baju sekolah kakak kena seterika....Sesiapa yang dah baca entry sebelum nie...mesti tahu hihihi
 Tadika Pintar Islam Bestari nie....tak payah pakai kasut pun tak per....masuk bukak kasut atau selipar...jimat tak payah beli kasut ya dok....Tahun depan mesti beli kasut....Sebab kakak darjah satu hihihi

Nie iron yang gigit baju sekolah kakak hihihi nampak tak kesan pink tue....dan kesan2 lain gara2 iron mahal nie.....Tengok jer  bikin aku sakit hati geram!!!!

Nie dari tepi.....mahal iron jenis nie rm seratus lebih...ada iklan dalam tv...terasa nak beli tak sampai tahun dah gigit kain huhuhu ada tak sesiapa pakai iron nie....

Jeng! jeng! jeng!!!....iron baru....sukanya.....cayang banyak kat cik hubby aku hihihi...dah puas membebel kat aku terus beli baru kau....Takut baju kesayangannya pulak di gigit iron hihihi...

Dah keluarkan dari kotak.....iron nie memang berat sikit...tapi tak mengapa...yang penting kualiti....Sebelum nie aku pakai iron jenis nie....tapi dah antar rumah mak mertua....rumahnya bukan tak ada iron tapi iron rumahnya tak best jugak gigit kain huhuhu....Tue yang aku tinggal satu kat rumah mak mertua aku.....Lagipun time raya susah pulak aku nak iron baju hihihi...Iron kat atas tue tak la mahal dalam rm 50 lebih cam gitu la....aku dah tak ingat harganya.....

P/S: Mesti ramai yang pakai iron jenis niekan.....Sharelah korang pakai iron jenis apa hihihi....Smile Be Happy..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. tak ingat jenama iron..
    tapi lebih prefer iron yang berat..
    sebab lagi sedap mengosok..
    kalau dah terlalu ringan ironnye..
    nmpk sangat murah..
    n then, hasil gosokan selalu tak memuaskan..huhu

    ReplyDelete
  2. thnx follow.. im done!,.,salu la jengah blog kitew..*__^\

    ReplyDelete
  3. hehehhe disebabkan baju tadika kakak kene seterika dpt iron baju baru hehehe... iron panasonic tu walaupun brt tp thn kan kak... kt umah dana kt kg pun pakai iron tu, mmg thn lama n bgs

    ReplyDelete
  4. Salam, wah dah beli iron baru! rasanye iron mcm ni mmg elok... berat & licin je baju... tp sy tertarik lah nak beli iron steam tafel...mcm best je... Ms pindah haritu iron sume kat umah mak... malas nak angkut...hehee

    ReplyDelete
  5. hmm mmg pon,,iron jenis rgn slalu giget kain! grrr~

    thniah dpt iron baru...hik3~

    ReplyDelete
  6. sterika yg bru tu best!!! sedap guna sebb berat.. kesiannya baju terbakar.. sterika lame tu lapar sgt kot.. XD

    ReplyDelete
  7. atok pakai iron yang berat tu...lagi mantop!

    ReplyDelete
  8. BUI PUN SELALU TERGIGIT BAJU PAKAI IRON NI..OVER HEAT LETEW..HEHE..

    BUI PAKAI IRON TEFAL..

    ReplyDelete
  9. yang berat lagi best..xyah tekan kuat2.. :)

    ReplyDelete
  10. eh.. iron ni bagus tau.. bg sy yg berat ni la best... gosok dh ilang kedut2 berbanding yg jenis ringan.. lgpun yg jenis gini thn lama.. :-)

    ReplyDelete
  11. Myra penah pakai brand TEFAL, memula guna best, dah lama iron tu mula lapaq, dah banyak baju dimakannya, kena slalu on of on of.. :(

    Plan nak beli iron baru tak tercapai lagi..

    Myra suka brand Panasonic sebab kualitinya, mmg pasni nak beli iron brand tu la tp taknak yang berat, kang lenguh tangan..hehee

    ReplyDelete
  12. mak wan pernah iron baju wan sampai berlubang di pagi raya.huhu

    ReplyDelete
  13. sy punya pensonic kot,entah tak igt plak sbb malasiron baju.keja shift seminggu dalam 2 3kali je pakai baju kurung.tu pun malas iron.nak carik baju yg tak berkedut ja.haha..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠