Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

Author : Cik Rose Cute | 6:03 PM | 19Total Comments |
Petang2 Rasa Mau Join Segmen Dari Blogger Mialiana.com...Kalau korang terasa mau join jugak klik kat bawah....Cepat2!! Segmen nie kejap jer tau....


Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. selamat bersegmen CR.. :D...mg terpilih nnt

    ReplyDelete
  2. Hai , Ninaa singgah sini :) wuhuuu :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen CR..good luck juga..:)

    ReplyDelete
  4. dari segmen sama
    http://www.araublogger.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. hai ! yana datang dari segmen yang sama ..

    good luck utk kita semua ! =)

    ReplyDelete
  6. ehh segmen lagi...hihi..selmt bersegmen...

    ReplyDelete
  7. Datang dari Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal, singgah sini dari segmen yang sama...followed you...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. salam kak cr..
    selamat bersegmen ye.. :)

    ReplyDelete
  10. salam... ayu dtg dr segmen yg sama...

    ada masa singgah lah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. salam... mia datang belek blog ni. terima kasih ya sudi join segmen bloglist mia.

    ReplyDelete
  12. assalam BK kayuh basikal sini
    dri segmen sme

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/02/segmen-bloglist-12-jam-oleh-mialianacom_23.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠