Meteorite crash in Russia: Video of meoritete explosion that stirred panic in Urals regio

Author : Cik Rose Cute | 1:05 PM | 22Total Comments |
Seram betul aku tgk video nie.....bila tgk video nie insaf kejap....dan terus sedih....tue baru kecik jatuh....kalau besar.....hmmmm...Itulah tanda kebesaran Allah....Dia mampu melakukan segala-galaNya...tiada siapa mampu melawan kekuasaanNya...Klik SINI terbanyak lagi videonya...


Kiamat ..  siapa yang tahu kecuali ALLAH S.W.T …   Namun kiamat pasti tiba .. adakah anda sudah bersedia ? 

Tanda-tanda besar hari kiamat menurut AGAMA ISLAM
Tanda-tanda Kiamat menurut agama Islam merupakan suatu petunjuk atau isyarat yang sudah hampirnya Hari Kiamat. Bermula dengan tanda-tanda kecil dan kemudian disusuli dengan tanda-tanda besar.

Tanda-tanda besar

  • Hijaunya bumi arafah.
  • Lahirnya ramai anak anak zina dari perkahwinan tidak sah @perceraian tidak diluluskan mahkamah.
  • Keluar sejenis binatang dari perut bumi yang digelar Dabbatul Ardhi.(Komputer?)
  • Keluar asap tebal dibumi hijaz.(Perang iraq-kuwait 1990)
  • Munculnya nabi palsu yang ke 40.(sekarang sudah 38 orang)
  • Diangkat al-Quran dan Ilmu addin dari manusia.( pertamanya ilmu faraid)
  • Berlaku perang besar dikawasan kaukasus ( israel-turki-eropah-russia)
  • Runtuhnya Ka’abah diserang oleh orang habshah (sudan-etophia-eriteria.  )laut merah kering.
  • 3 kali gempa bumi, (bom nuklear) sekali di timur (Korea utara), sekali di barat(USA), ketiga di Semenanjung Arab.(oleh tentera New World Order)
  • Keluarnya suku Yakjuj dan Makjuj.(Gog & Magog) memakan mayat mayat perang.
  • Bermulalah kekuasaan Dajjal.
  • Munculnya Imam Mahdi.
  • Turunnya Nabi Isa a.s.dan azannya mematikan yakjuj makjuj.
  • Matahari terbit dari ufuk barat.
  • Terdengar tiupan sangkakala pertama

psstt!!! tanda2 kecil dah banyak dah berlaku....So fikir2kan....huhuhu sedih jugak nie amalan belum cukup....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. baru terbaca dekat fb kawan pagi tadi.. ingatkan dia nak buat novel baru, rupanya kisah benar. Allaahu akbar.

    ReplyDelete
  2. tu lah.. tu baru serpihan tahi bintang.. kalau yang whole full punya tak tahulah macam mana..

    Kak rose dj minta izin promot beberapa entri RANDOM kak rose di blog dj. thanks for bloglist dan thanks support blog dj.

    ReplyDelete
  3. Ada jugak terbaca di blog sahabat yg lain...memang menakutkan..

    ReplyDelete
  4. aduhh betul tuu dik !
    risaunyaa seram sejuk baca
    amalan memang x cukup layie nie huhuh

    ReplyDelete
  5. singgah buat pertama kali dan follow .. masuk melalui blog kakcik.

    ReplyDelete
  6. kadang2 kita berblog ni dapat info kesedaran..keinsafan dan ukuhuwa, saling mendoakan..entry ni mengingatkan kita agar lebih mengingati hari kiamat..syukran

    ReplyDelete
  7. Kiamat kecil telah berlaku pada 26 Disember 2004 apabila tsunami melanda hampir separuh dari dunia menyebabkan 220,000 mati, termasuk 65 orang di Malaysia...Kata sesetengah teori kalau tsunami kedua berlaku di seluruh dunia, kita tak akan sempat mengucap lagi....

    ReplyDelete
  8. laju betul...!
    seram tgk...baru kecik kan..kalau besar hancur bumi...

    ReplyDelete
  9. Allahu akbar... mmg menakutkan...

    ReplyDelete
  10. ada tengok video tu. seram je. Nauzubillah.

    ReplyDelete
  11. salam kak rose.. dj ambil entri ni utk di promot di blog dj utk hari ini.. entri ni menarik :-)

    ReplyDelete
  12. Subhanallah...mmg takot sgt.. antara tanda kiamat dah ni...

    ReplyDelete
  13. semalam tgk kat blog redza..takot kan..dah banyak tanda2

    ReplyDelete
  14. ada juga baca di paper tentang ini

    ReplyDelete
  15. dah byk juga tanda2 kiamat kan.. hukhuk..takot...

    ReplyDelete
  16. Subhanallah....takutnya tgk...kiamat makin hampir dgn kita...cukupkah amalan selama ni

    ReplyDelete
  17. salam kak CR..
    huhuh..tu lah kan..kunfayakun..

    ReplyDelete
  18. hanya Allah yg tahu..
    subhanallah

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠