Bila Nak Cash Out Nie....

Author : Cik Rose Cute | 9:15 AM | 37Total Comments |
First time nak merasa hasil berblog....korang cash out...time bila erk? aku tak reti sangat pasal nuffang nie....boleh beri pendapat....bila nak cash out? hihihi...Tahun 2013 baru nak merasa....tahun lepas tak merasa...sebab aku rejister nuffang  hujung tahun lepas....

Terima Kasih kat Nuffang gan korang...kerana sudi klik iklan kat blog aku ya....Semoga korang pun murah rezeki...


Psstt!! pasni aku busy sikit....ada orang ambik tempahan edit blog....Ada masa aku jenguk korang....Okey bye!!!...nak masak jap...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

37 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki awal tahun....

    ReplyDelete
  2. ada tulis tu kata 30hari.. xsure lak sbb xpernah cashout lg..

    ReplyDelete
  3. cash out je la..kikiki...sue tak naik2 pon

    ReplyDelete
  4. Wahhh. Mieya pon tak cashout lagi padahal dah boleh cashout dari hujung tahun lepas lagi. Sayang....

    ReplyDelete
  5. biasanya elok cashout hujung bulan..tak ler lama sgt nanti cik rose tggu nk dapat cek..

    ReplyDelete
  6. cayalah cik rose dh dpt cashout..

    ReplyDelete
  7. Sudah boleh dah tu tp akak suka kumpul lebih sikit, suka tengok amaun pada cek tu nnt..

    Cadangnya tahun tu kalau ada rezeki lebih & en. nuff masih bermurah hati nak kasi BE byk2 , insya allah setiap 3 bulan sekali..

    ReplyDelete
  8. kite xamek tau pasal nuffnang pun..once in a while je bukak..hehe

    ReplyDelete
  9. wahh beznya..blh cashout dh ni..hihi

    ReplyDelete
  10. wah rejeki tu.. cepat jugak ye naik.. cash out je kak sy pon tgh tgu duit nuffnang ni hehe

    ReplyDelete
  11. tahniah cik rose..saya tak sempat nak merasa lg,baru sikit hasilnya..hihi

    ReplyDelete
  12. cashout akhir bln... mggu dpn okla :)

    ReplyDelete
  13. salam kak rose... bestnye dah boleh cash out...

    ReplyDelete
  14. Salam Rose.Apa kabar?Lama k.atie tak singgah kat sini.
    Alhamdulilahhh,rezeki gak tu...

    ReplyDelete
  15. WOW..BESTNYA..BUI BARU SEKALI JER CASH OUT NUFFNANG NI..

    TEKAN JER CASH OUT TU CIK ROSE,LEPAS TU DIA AKAN BAWAK KITA KE STEP2 YANG SETERUSNYA..

    ReplyDelete
  16. akak nk cash out ke?
    wah..best tue.. ^_^

    ReplyDelete
  17. wah..cik rose da boleh beli lauk untuk 3-4 hri tu..hehe

    ReplyDelete
  18. Lebih RM50 tu...dah lepas utk makan KFC utk satu keluarga kecik....

    ReplyDelete
  19. wah..tahniah..sya bile nak merasa..heheheh Rm 6 ringgit je lagi dulu..hahha

    ReplyDelete
  20. wah..banyak dari cheery tu..hehe..reaki,tahniah

    ReplyDelete
  21. eh dekat2 la. cikna punya 51.90. heheh.. nnti banyak sikit la baru cash out. :)

    ReplyDelete
  22. dah boleh cash out tu..
    ape lagi.. klik laa.. :)
    heeeee

    ReplyDelete
  23. deqla skali pun x penah cash out..camne nk cash out..x naik2 pun...kohkoh..gitu la kalo nuffnang kena blocked kat opis ni..nk check pun xleh..huhu

    ReplyDelete
  24. wah bestnya dia..mama mmg tak pernah merasa pun cash out nuff ni..hahaha.

    ReplyDelete
  25. salam kak cr..
    cma cekaut utk pertama kali tp lepas 4 bulan baru dpt..xtau apekehenye..
    tp ramai rakan blogger yg ckp dlm masa 30 hari.& mmg terima dlm tempoh tu..

    alhamdulillah... rezeki kan :)

    ReplyDelete
  26. tahniah3..... best dapat duit terjun ni. :)

    ReplyDelete
  27. Good blog you've got here.. It's hard to find excellent writing like yours these days.
    I seriously appreciate individuals like you! Take
    care!!

    Also visit my web page: FinlayMarv - Descoberta de Conhecimento e Aprendizagem de Máquina

    ReplyDelete
  28. rezeki akak..cashout lerr hehee ^_^

    ReplyDelete
  29. ciksu pon belom cash out lagi.
    sayang la CR..hihi

    ReplyDelete
  30. alhamfulillah..rezeki
    p cash out cpt k.ros :)

    ReplyDelete
  31. wah..dah blh cashout. nik pun baru jea cashout.malas nak tunggu lama2..hehe

    ReplyDelete
  32. baru je cashout tadi..tu pun sbb tertekan..T____T

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠