SEGMEN BAGI PI - www.penbiru.com

Author : Cik Rose Cute | 5:18 PM | 18Total Comments |

sila klik banner atas untuk JOINT
  Baru sat tadi aku terbaca segmen nie dari blog Kak Ieda mula2 tue aku usha dulu blognya sebelum aku join hihihi....Dah usha blognya baru aku mengenali blogger nie sedikit demi sedikit....terus terasa mau join jugak...
 
 
Blogger penbiru seorang yang  pandai menjahit manik, labuci baju dan juga melancong........Blognya jugak banyak berkisar tentang kehidupan beliau dan lokasi tempat beliau melancong bersama keluarga....Kalau korang nak tahu  banyak contoh2 jahitan manik dan labuci yang telah dihasilkan oleh beliau korang terjahlah blog penbiru nie.....sesiapa yg berminat tentang labuci dan manik bolehlah tanya beliau sendiri....mana tahu boleh kongsi tip2 macammana cara nak menjahit manik dan labuci....


tamat pada 15 Februari 2013. 1 minggu aje..Pemenang akan di umumkan dalam waktu terdekat.

Apa tunggu lagi? ada sesiapa yg terasa mau join.....Hadiah ada jugak tau....tak rugilah kalau join kikiki...layan jerlah....


psssttt banyaknya...aku join segmen hari nie....pelik...tapi benar kikiki


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. gud luck.. nak join jugak la camni.. hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen & gudluck...

    ReplyDelete
  3. mood rajin bersegmen ye kak..hihi.. selmt bersegmen... ;)

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen, segmen dulu2 pun saya tak sempat nk menjelajah lagi ni.. hehehe.

    ReplyDelete
  5. salam kak cr..
    hih..gud luck! cma pulak menyusul join nnti

    ReplyDelete
  6. mcm nak join jer tapi .com kena bukak kat umah daa..

    ReplyDelete
  7. good luck..saya punya blog ga dh tutup dah..hihihi..dah bersawang..

    ReplyDelete
  8. good luck..saya punya blog ga dh tutup dah..hihihi..dah bersawang..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠