Aku Tidak Suka Najwa Latif

Author : Cik Rose Cute | 3:19 PM | 32Total Comments |

Hahaha....Korang jangan terperanjat!!!! memang aku kurang minat sangat dengan Najwa Latif  nie....Tapi lagu single terbaru "AdaMu" nie memang best....lirik best dan senikata pun best....siap hafal lagi....bila dengar lagu nie....mulalah aku terbayang El Dan Zain kikiki....lawak tak?

Nota kaki:Agak2 kalau drama "Setia Hujung Nyawa" di filemkan...meletop tak panggung...? hihihi....Kalau Orang sama berlakon pasti meletop!!!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

32 comments:

  1. sama dg sy kak .. agak kurang minat dgn dia . tapi sy minat lagu Adamu :D

    ReplyDelete
  2. ye la mmg best lagu ni..nanti cite ni dh habis rindu rinduan la kita cik rose..

    ReplyDelete
  3. nak share gak ye cik rose lagu ni..

    ReplyDelete
  4. lagu ni dah lama tau tp sejak setia hujung nyawa la dia up balik hihi

    ReplyDelete
  5. nak kata minat sgt2 tu xla.. minat dgn lagu2 dia ajer.. bkn minat orgnya.. ;)

    ReplyDelete
  6. suka dengan semua lagu Najwa Lafif...sedap2 belaka...hehehe

    ReplyDelete
  7. sy tauu..cik rose suka lagu ni sbb ni lagu tema setia hujung nyawa kannn hihi

    ReplyDelete
  8. najwa latif boleh terima lagi..yg xleh nak terima anna rafali..ehhh, hahahahhaa..

    ReplyDelete
  9. x minat jugak.. haha.. kalo retis nih deqla cuma minat shah rukh khan je.. hahaha...

    ReplyDelete
  10. nisa tengah demam drama setia hujung nyawa ni kak, ade ubat tak?huhu.. :p

    ReplyDelete
  11. Kalu difilemkan...rasanya tidak kot...nty meleret n cnfrm boring ..huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. nur minat gitu2 je..xdelah fanatik sgt..hihi

    ReplyDelete
  13. salam kak cr..
    heheh..lagu ni pemes sbb jd ost SHN tu.. hihih

    ReplyDelete
  14. lya pon biasa2 je.. xdela minat..tp layan gak la lagu dia..sbb lagu dia ringan2 & sempoi kan

    ReplyDelete
  15. Tak semua drama yg meletop bila difilemkan ia akan meletop juga..seperti Nur Kasih....

    ReplyDelete
  16. Saya layan je sebab anak2 suka. :)

    ReplyDelete
  17. kenapa dj xleh comment kat blog kak rose ek dari dulu lagi.. tak kluar button komen.. terpaksa dj tukar g versi mobile baru boleh komen.. hehe

    lagu adamu best.. lagu motivasi diri dan ketuhanan

    ReplyDelete
  18. Solehah pun tak minat Najwa ni, tapi Solehah suka lagu dia je :)

    ReplyDelete
  19. sy pun xminat kak..tp ank sy suke lyn lagu untuk dia..kononnya lagu tu untuk pia (nma dia sofea)..hehehe

    ReplyDelete
  20. BUI SUKA DIA..LAGU2 DIA SEMUA BUI SUKA DGR

    ReplyDelete
  21. kalu di filemkan mesti cik rose orang no 1 ke wayang..hehehhehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠