Pulau Impian Nelydia Senrose, 19 (PULAU MALDIVES)

Author : Cik Rose Cute | 11:14 PM | 10Total Comments |
Pantai berpasir putih yang luas dan pulau-pulau yang tak berpenghuni layaknya dalam cerita Robinson Crusoe, lagoon-lagoon besar di tengah-tengah pulau dan pemandangan laut dengan kilauan warna biru dan turquoise yang indah. Maldives menawarkan semua keindahan ini dengan 1,190 pulaunya yang tersebar di Samudera India yang luas.Inilah pulau impian Nelydia Senrose ingin pergi dalam drama "Setia Hujung Nyawa"

 
Hijau, biru, gading dan segala warna yang menyejukkan ada di Pulau Maldives atau yang kita kenal dengan Maladewa ini. Terletak di Samudera Hindia, pantainya lembut seperti tepung putih, pasir putih kristal memberikan jalan untuk air jernih, nuansa pirus menjadikan campuran warna yang sempurna warna dari biru;. Terumbu karang asli dan kehidupan bawah lautnya merupakan yang paling luar biasa di planet kita.
Sungguh tempat yang segar untuk bersantai dan menikmati nikmatnya hidup. Bukit-bukit romantis yang menghiasi pulau-pulau juga senantiasa menemani kita. Just surfing dan matahari! Wow, seperti syurga yang menjadi nyata, bukan? Di tempat ini ada sembilan puluh pulau resort yang pas sekali untuk bulan madu atau sekadar hiburan.



Indahnya pemandangan....patutlah Nelydia Senrose beria2 sangat nak kesana....

 Wow!!! airnya begitu jernih.....Indahnya ciptaan Allah....Kalau di syurga lagi indahkan....

Pssttt!!! aku berangan dalam mimpi jerlah nak kepulau nie hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. hahhh keluar dah ayat2 novel cik rose. hihihi..

    ReplyDelete
  2. pulau ni sangat cantik kan kak. alangkah bestnya kalau dapat pergi melancong ke luar negara... :)

    ReplyDelete
  3. WOW..SUBHANALLAH..KALAU DUIT X HABIS MAKAN BOLEHLAH KE SITU..^_^

    ReplyDelete
  4. pergghh... mmg cantik! ingtkan semlm el dpt la p kan..rupanya honeymoon kat umah je.. hihi...so sweet..

    ReplyDelete
  5. subhanallah...memang sgt cantik

    ReplyDelete
  6. salam kak cr..
    huhuh...cantiknya,,,, :')

    ReplyDelete
  7. tido kejap lg nak mimpi juga pergi sana..:)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠