Daiso Japan (Masker Muka)

Author : Cik Rose Cute | 3:41 PM | 38Total Comments |
Akhirnya aku dapat jugak masker nie...Masker nie beli kat Jepun tau....Kawan hubby yg beli kat sana....murah jugaklah harganya....

Botol tengah tue aku dah pakai....gambar muka tue aku dah tanggalkan....Lepas pakai masker nie....memang terasa kulit muka licin....hihihi

3 botol nie...berharga rm 10.00....Harga sebenar...Rm 5.00 lebih cam tuelah satu botol....Dapat harga murah 3 botol rm 10.00...hihihi....nasib baik kawan hubby baik hati...suruh bayar rm 10.00 3 botol....dah 2 kali pakai tau....


          
 Soooo Sweettt Couple niekan.....


Psstt!!! Sekarang aku tgh giler menonton drama Setia hujung Nyawa dekat online....berkali2 aku tgk...cam tak puas tgk dorang berlakon bersama....Sampai hubby aku tegur...."Asyik tgk mamat tue jer..."hihihi...mamat yg di maksudkan oleh hubby aku  hero dalam Setia Hujung Nyawa.....Kelakarkan.... (Perasan jugak hubby aku...kikiki)..Drama tue memang best....tengok sorang2 pun boleh senyum....
 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

38 comments:

  1. kak, sy pn pkai masker ni jugk .. kt msia ni pn ad jual .. sama je .. akk cri kt kdai DAISO .. tp hrga RM5 sbiji la .. hehehe

    ReplyDelete
  2. laaa, ingt beli kt sini..


    suka kan tgk L n Zain tu..

    ReplyDelete
  3. samalah suke gak tgk cite setia hujung nyawa tu..minggu ni minggu last cite tuh kan..

    ReplyDelete
  4. wahhh smpai 3 skali grab.. deqla pun spt gak..ayu bg.. tp lom try lagi..

    ReplyDelete
  5. suruh kawan tu beli banyak2 la..
    bawak balik sini jual..

    ReplyDelete
  6. mmg best...segala bulu2 pon tercabut sekali...licinn je lepas pakai masker ni...=)

    ReplyDelete
  7. tiap kali g daiso mst cari mende alah ni...tp frust sbb slalu abis.. kak rose xnk bg kite satu ke???hihih

    ReplyDelete
  8. cousin ada beli hari tu . mmg puas hati

    ReplyDelete
  9. alah bestnya. now kalau pergi daiso mesti kadang2 takde mask tu :(

    ReplyDelete
  10. ne memg hot sale.. kalau ada mesti grab 2-3 botol

    ReplyDelete
  11. JUAL DGN BUI SATU MASKER TU CIK ROSE..^_^

    ADIK BUI PUN PEMINAT SETIA DRAMA NI

    ReplyDelete
  12. Wah, bestnya, Teringin nak cuba juga produk nie. Dah ramai dok review.

    ReplyDelete
  13. MV dah lama pakai daiso ni...beli ngan ayu..tapi episod hari ni sedihlah

    ReplyDelete
  14. bestkan pakai masker ni..
    nur beli dekat ayu hari tu....

    ReplyDelete
  15. Masker tu boleh ke lelaki pakai..nak juga muka yg licin dan halus..ihiks..

    ReplyDelete
  16. murahnya masker ni.klu berkesan baguslah..sape tak nak kulit licin berseri?

    ReplyDelete
  17. da lame nak try bende nie...tpi asyik lupe je blogger yg jual bende nie..sampai la nie xdpt..huhu

    ReplyDelete
  18. nyue g kedai je beli...dlu rajin pakai..skang dh malas..heheeh..

    zain sweet kan akk

    ReplyDelete
  19. sis ni mmg dah jatuh cinta ni ngan zain hakimi ni...hehe...

    tapi dia mmg comel kan...sweet je kalau dorang kapel betul2...

    ReplyDelete
  20. sgt sweet el dan zain.
    i also like!!!

    ReplyDelete
  21. memang murah..so sesapa yg jual on9 beragak2 la nak kaut untung pon kan cik rose...

    ReplyDelete
  22. jaa pun baru beli masker ni kat daiso japan queensbay 4 hari lepas...hihihi...

    http://www.jaakechik.com/2013/02/terjah-daiso-japan-queensbay.html

    ReplyDelete
  23. untunglah kak. solehah beli kt kedai daiso, satu ni harganya RM 5. jimat btl akak, leh jimat RM 5 terus :)

    ReplyDelete
  24. sama la. tak sabar nak tunggu ending dia camne.hehehe...dlu dok jepun, benda ni rasa cam bese je. tak tau la apa yang best sangat sampai orang kat malaysia suka pakai.hmmmm

    ReplyDelete
  25. lya dh pakai masker ni..time nak cabut tu sakit sket

    ReplyDelete
  26. sy pn pakai gak benda alah ni tp bkn jenama daiso,
    dr charcoal gak..

    pun lyn setia hujung nyawa..
    waahhh.. feeling ghitewww...

    ReplyDelete
  27. cik rose pun dh guna masker ni ye...
    ye la cik rose..saya pun tgh giler tgk cite ni..nape ntah suke betul tgk budak berdua tu berlakon..

    ReplyDelete
  28. saya pon dah try..ayu bagi ritu..;)

    ReplyDelete
  29. Salam kak cr..
    Ari tu bersemangat g cari masker ni kat daisho… habis stock pulak… yg ade Cuma cleanser… huhuh..
    Teringin jgk nk try.. citer tu pun tgh berhntu sekarang ni… huhuh

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠