1st Segmen: Ina Sazali Mencari Rakan Bloglist

Author : Cik Rose Cute | 8:35 AM | 20Total Comments |
Tarikh tutup: 25.02.2013
Tadi aku terjah blog akak Norsalmi terjumpa segmen nie....terus terasa mau join....Kalau korang terasa mau join jugak klik link di atas ya.....Jom Join segmen Ceritera Ina  nie...
Kata Ina, semua blog yang join segmen ini akan disenaraikan di bloglistnya sepanjang tahun 2013. So korang nak masuk dalam bloglist ina joinlah segmen nie ya... jangan lepaskan peluang. Jom join ramai-ramai. 
Pssttt!! dah lama tak join segmen hihihi...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. selmt bersegmen kak.. comelnye banner dia...

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen! lama x singgah sini.

    ReplyDelete
  3. bagusnya rajin join segmen..teruskan usaha ya...

    ReplyDelete
  4. TERASA NAK MENJOINKAN DIRI JUGAKLAH..^_^

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.. dari segmen yang sama. jemput singgah balik yer...

    http://ayulahnie.blogspot.com/2013/02/1st-segmen-ina-sazali-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  6. slm cik rose..slm perkenalan...jenguk2lah blog kita

    http://ummirdina.blogspot.com/

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠