Movie Hindi Veer-Zaara Hari Ini...

Author : Cik Rose Cute | 1:33 PM | 24Total Comments |
Hai! Korang....sihat ke?Sorry sangat2 sebab lama tak menyinggah blog korang....sekarang nie mood nak berblog dah ke laut hihihi.....Sorry sangat2 ya.....Jangan lupa pukul 2.00pm nanti tengok movie hindi "Veer-Zaara" jalan ceritanya sangat2  menarik dan romantik giler....movie nie di tayangkan pada tahun 2004....Aku masih ingat lagi...time tue memang aku minat giler Shah Rukh Khan dan pretty Zinta....aku sanggup beli dvd original sebab nak tgk banyak kali hihihi...Lagunya pun sangat2 best....kalau tak caya dengar lagunya kat bawah....



Korang dengar lagu nie...feeling tak? hihihi....Selamat Menonton Ya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. aaaani juga yg mama tengah tunggu ni.hahahaha.

    ReplyDelete
  2. saya pon ada dvd original cite ni hehe siap leh hafal lagu2 dlm cite main yahaa hoon yahaa hoon yahaa hehehe

    ReplyDelete
  3. Peminat shah rukh khan ye..tk dpt tengok pun td...

    ReplyDelete
  4. Nur keje hari ni..jadi tak dapat tgk..huhhuhuh

    ReplyDelete
  5. fuyooooooo CR peminat crita Hindi ye.. dulu2 akak tgok gat tp sejak anak2 makin membesar, dorg ambik alih tv tu, maka xder harapan le si ibu nak layan crita feling2 ni

    ReplyDelete
  6. amboi.. layan hindi ye kak. ;)

    ReplyDelete
  7. hi kakkkkkkkkkkkkkk sihat??
    lama dah na x singgah blog ni..angakara "setia hujung nyawa"
    hahahaha

    ReplyDelete
  8. ada juga perasan lama tak ke laman Pesona..tak apa bizz agaknya

    ReplyDelete
  9. lupa nak tengok..
    sebab ramai sangat kat umah hari tu..
    lagipun keje

    ReplyDelete
  10. huhu..dh melepas.. tp dlu dh tgk cd

    ReplyDelete
  11. aiseyman....saya kurang minat industan hehehee

    ReplyDelete
  12. cite tu mmg best..sorry lame xsinggah sini..hihi..:)

    ReplyDelete
  13. deqla peminat setia SRK.. jgn akk xtau..hahaha.. zaman skolah sggp ke klcc tu ha tgk SRK berlakon...hihihi... suka lagu nih.. :)

    ReplyDelete
  14. ehh lupe nk bgtau... hari tu deqla mmg lyn citer ni.. yg entah ke berapa kali..tajuk lagu tu.. main yahaan hoon.. means.. aku di sini.. ;)

    ReplyDelete
  15. salam kak cr..
    hihi..cma ade tgk citer ni.. best jgk la. ":)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠