Pelik Tapi Benar

Author : Cik Rose Cute | 9:15 PM | 11Total Comments |
Sebenarnya aku nak nak citer sikit dengan korang pasal blog  Contest aku yang telah aku delete...Tapi yang peliknya...link url blog tue still masih ada...Kalau korang tak caya korang boleh klik link yang aku kasi kat bawah...bila pulak aku bukak bisnes huhuhu...


aku baru tahu 3 hari lepas...tuan punya blog tue adalah lelaki...yang paling..paling..paling...paling...aku pelik...link url blognya ada...kenapa link url contest aku tersangkut paut pulak dengan mamat nie...padahal dah delete blog tue....link url kat bawah nie pulak..adalah link url blog mamat tue...


Kadang2 tue...bila aku follow blog blogger lain..masih ada gambar yang aku letak kat blog contest tue...Sebenarnya blog tue dah tak wujud...sebab aku ada war2kan blog tue dah tak wujud..Klik  SINI
Cuba korang tengok tulisan yg kaler pink tue...pelikkan...

Nota Pink:Blog Contest aku...aku dah delete....hehehe...tue sebab join kat sini...aku dah tak kemaruk join contest dah...kalau sempat jer join....

Camna ya...nak buang url tue...huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. aikkkkkkkk pelik bin ajaib..

    akakpn dah delete blog contest, tak pernah buka daa sbb lupa url..

    ReplyDelete
  2. Dunia akhir zaman memang banyak kisah misteri dan pelik....

    ReplyDelete
  3. huhuhu...macam2 ye... harap2 x jdi mcam tu da

    ReplyDelete
  4. pelik. pelik tapi benar T____T

    ReplyDelete
  5. Aa kan. Nape jd camtu ek. Moga ada yang membantu

    ReplyDelete
  6. a'ah la..kenapa ehh..pelik jugak ni,,

    ReplyDelete
  7. ehh peliklah.. camne leh tersangkut kat dia ...?? agak2 dia x perasan ker?

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠