21 January 2014

Rita Rudaini Dan Gambar Bekas Suami Pertama

Assalamualaikum....

Tadi terbaca kat satu blog tentang suami pertama Rita Rudaini...first time aku tgk rupa suami Rita Rudaini...yg pertama...rupa-rupanya suami petamanya pengulas sukan iaitu Akhbar Shaari...you all tahu ke...atau aku yg belum tahu..Dibawah biodata sepenuhnya Rita Rudaini





Nama penuh: Rita Rudaini Mokhtar

Nama panggilan: Rita Rudaini 

Tarikh lahir: 11 April 1976

Tempat lahir: Kampung Sentua, Utan Aji, Kangar, Perlis

Tinggi: 160sm

Berat: 55 kilogram

Pendidikan: Sijil Pelajaran Malaysia

Kerjaya: Pelakon dan model.


-Adil Zafuan - turut berpisah pada tahun 2013.


-Akbar Shaari - berkahwin pada 23Mei 1999,merupakan seorang pengulas sukan. Berpisah pada 2001. 

Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

24 comments:

  1. Salam. Dah tiada jodoh nak buat camner. Mungkin mrka lebih bahagia hidup berseorangan atau dgn psgan baru masing2. Wallahualam..

    ReplyDelete
  2. agk nyer rita ni minat lelaki bersukan kot

    ReplyDelete
  3. saya pun tk tahu akhbar tu ex husband rita...hehe

    ReplyDelete
  4. ye kak.. dah tahu seblm ni...heeee.. 2 tahun jer kan usia perkahwinan rita yg 1st ni... nak buat camne jodoh x pjg kedua-duanya...

    ReplyDelete
  5. owhhhh...jodoh tak panjang.moga rita sentiasa bahagia.

    ReplyDelete
  6. Ye ke ni,baru tau.akhbar shaari ni kembar jugak tau dgn akhtar shaari.akhtar tu saya kenal sebab masa saya g guangzhou tu ikut agen dia smartrich.

    ReplyDelete
  7. saya tahu bekas suami dia dulu pengulas sukan
    tapi tak tahu pula yang orang tu aktar shaari

    p/s-dah lama tak singgah sini, baru perasan header dah lain. nampak comel =)

    ReplyDelete
  8. Laa,memang dia minat kembar gamaknya.
    Semoga hidup rita bahagia.

    ReplyDelete
  9. seriously?? wahhh...baru taw nie..

    ReplyDelete
  10. Saya pun minat sukan juga, tapi mengapa tertinggal LRT pula sampai tak tau Rita pernah kawin pengulas sukan..?

    ReplyDelete
  11. mg rita cpt bertemu jodoh semula dan hidup bahagia rukun dan damai..amin

    ReplyDelete
  12. dana pun baru tahu dlm setahun dua lepas... itupun adik yg bgtau... mungkin jodoh rita nnti ngn org biasa2 je kot...

    ReplyDelete
  13. ooo yeke...saya pon baru tau ni....kalu tak, tak tau..hehee

    ReplyDelete
  14. a'ah betullah tu bekas suami dia...

    ReplyDelete
  15. laa.bru tahu ni ex-husband rita..

    ReplyDelete
  16. oh baru tau sape bekas suami pertama rita rudaini memg suka arena sukan hihihi...

    ReplyDelete
  17. owhh..bru thu bekas suami rita pengulas suka..

    ReplyDelete
  18. owh ! ini ke bekas suami rita dulu...baru tahu, sebab takder cerita pun...mungkin masa tu rita belum artis kot...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠