Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

Author : Cik Rose Cute | 10:26 AM | 30Total Comments |
Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

30 comments:

  1. selmt bersegmen kak rose.. segmen lari2 cari kawan ada x? heeee

    ReplyDelete
  2. assalam..

    salam tambah kenala dr segmen yang sama
    http://ummialyaanas.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  3. dari Segmen yg sama. :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum rose...selamat bersegmen yer...kalau ada masa nanti nak jiga join sekali...:)

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen cik rose....:)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    gudluck

    ReplyDelete
  7. hye...dr segmen yg sama...done follow

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  9. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  10. shad datang blogwalking dari segmen sama, dah lama follow, hehe..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  11. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  12. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠