Gambar Di Teluk Kemang 2013

Author : Cik Rose Cute | 8:45 AM | 16Total Comments |
Assalamualaikum...

Hari tue...aku ada story mengenai kitaorang pergi Teluk kemangkan....hari nie aku nak share gambar pulak.....Jom! layan gambar....Kalau nak baca entry klik SINI

Dalam kereta sebab bergambar hihihi...nie on the way ke Teluk Kemang....

Mungkin korang dah lama tak tengok gambar Syifa yg terbaru....Nielah budak bam-bam...

Gambar kat pantai tak ambik hihihi....Nie hotel...tapi kitaorang tak stay situ...sajer ambik gambar sebab ada air pancut..

Kita orang stay kat  apartment  depan nie...check in pukul 2.00,belum pukul 2.00pm kitaorang dah sampai sini...

Sebelum check in,sajer ronda2 dan tengok orang mandi...budak-budak nie pulak tak sabar bila nampak air...semua cakap nak mandi huhuhu

Waktu kita orang pergi tue hari minggu,memang ramai betul orang bawak famili mandi-manda sini...



Nampak tak yang gelungsur hijau tue? yang sebelah kanan dah rosak....aku naik yg sebelah kiri...hihihi seronok...mak budak main air...

muka masam tak dapat main kolam....ha.ha..ha..

penat betul menunggu nak check in...anak2 aku semuanya dah tak sabar...

Akhirnya...kitaorang dapat jugak masuk bilik hihihi...baru seronok...aparment nie..satu bilik air jer...memang tiada bilik...masuk2 jer terus nampak katil....seali tgk macam hotel pun ada...

kat ruang tengok tv pun ada katil bujang satu...katil bujang nie...tiada siapa tidur...semua tidur kat katil kelamin...aku just cantumkan dapatlah kami tidur 5 beranak...memang selesa...hihihi

Dalam pukul 4.oo lebih...kitaorang siap2  nak turun mandi....lagipun tempat mandi tadi tak jauh dari bilik kami...Syifa excited...first time nak main air...sebelum nie tak pernah bawak lagi syifa mandi kolam..

Teruja tak korang tgk air tue....hihihi
Tengok syifa..nasib baik dia nak masuk dalam pelampung tue...yg baju hitam tue si kakak...dan abah..

Nie tempat dalam sikit....kat sini bahaya...anak kawan cik hubby aku ada yg mati dekat sini...tahun lepas...anaknya tua sikit pada syifa boy...tue kena hati2...ada pak guard jaga...

Sotong besar...sebelah depan sana untuk kolam orang dewasa...

Aku pun berendam sama hihihi

Yang paling seronok budak-budak nie...bila ajak naik..semua tak nak..korang nampak tak kelibat si haziq...dia sibuk main gelungsur...kitaorang dah pasang safety kat tangan dia...pelampung kecik...hihihi..nak ambik gambar dia pun tak dapat...dalam phone cik hubby ada gambar haziq...

Okey sekian...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. wah syoknya mereka bermandi manda...berapa rega appartmen tu CR.. tak mandi laut ke

    ReplyDelete
  2. waktu main air memang best..tp mlm x ramai yg menginap kat sini kan?

    ReplyDelete
  3. seronoknya cuti2 bermandi manda berendam smp kecut kan.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Salam Rose..seronoknya bwk anka2 mandi manda,teruja syifa tgk air ya..hihi
    Jgn jenuh nak ajak kuar kolam dah la..

    ReplyDelete
  5. uish... bestnya kak, bermandi manda..

    ReplyDelete
  6. ooo... kenapa x calling mama kata datang PD boleh mama tumpang jumpa hehehe

    ReplyDelete
  7. amboiiiii syifa...kemain lg ye berjimba jimbi dlm air gituuu

    ReplyDelete
  8. tmpt cmni seronok klu ade budak2 skali kan..baru kite yg dewasa ni sama naik..hehehe..

    ReplyDelete
  9. mmg best lah bila dpt apartment ada kolam mandi camtu . happy jer bebudak ka .

    ReplyDelete
  10. syoknyer.. nmpk selesa gak eh appartment tu..

    ReplyDelete
  11. bestnyaa...apartment pun nampak selesa...berapa rm yea kat situ?

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠