Segmen Ina Sazali Mencari Rakan Bloglist 2014

Author : Cik Rose Cute | 1:21 PM | 10Total Comments |
Assalamualaikum...

Hari nie...memang relek sikit sebab tak ada edit blog sesiapa hihihi....terus terasa mau join segmen yang di anjurkan oleh blogger kita Ina Razali...Sesiapa yang mau join...boleh klik banner di bawah...



Nak Join Klik Banner Di atas

Tarikh Tamat
23.1.2014-23.2.2014

tgh godek2 photoshop...memang giler kentang aku tak reti guna...huhuhu...tak mengapa tgh usaha jugak belajar kikiki


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. Assalamalaikum dan salam singgah petang sis...selamat bersegmen semoga berjaya dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  2. fae pun nak bljr pakai photoshop tapi ntah nape my laptop x dpt nak download the app huhu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠