Drama Korea You Came From the Stars

Author : Cik Rose Cute | 10:30 PM | 11Total Comments |
Assalamualaikum...nak kongsi drama korea yang menarik nie....tak rugi kalau tgk





Detail serial drama :
  • Judul: 별에서 온 그대 / Byeoleseo On Geudae
  • dikenal sebagai: You Came From the Stars / My Lover From The Stars / You From Another Star / My Love From Another Star
  • sebelumya dikenal dengan: 별에서 온 남자 / Byeolyeseo On Namja (Man From the Stars)
  • Genre: Romance, comedy, fantasy, melodrama
  • Jumlah episode: 20
  • Chanel TV: SBS
  • Masa tayang: 18 Desember 2013 s/d selesai
  • Jam tayang: Rabu & Kamis 22:00
Pemeran serial drama :
  • Jun Ji Hyun sebagai Chun Song Yi 
  • Kim Hyun Soo sebagai young Chun Song Yi
  • Kim Soo Hyun sebagai Do Min Joon
  • Park Hae Jin sebagai Lee Hwi Kyung 
  • Jo Seung Hyun (조승현) sebagai young Hwi Kyung
  • Yoo In Na sebagai Yoo Se Mi
Sinopsis ringkas serial drama :
Do Min Joon adalah alien yang datang ke bumi pada tahun 1609 dan tanah di era Joseon, maka hidup melalui empat ratus tahun ke depan untuk hari ini di mana ia bekerja sebagai profesor universitas dan jatuh cinta dengan aktris top hallyu angkuh, Chun Song Yi.

Kalau Korang nak baca Sinopsis boleh klik SINI 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. aloooo.....malas dah nak tgk..sbb mmg xjadi ape bila layan...
    drama ni mmg best... :)

    ReplyDelete
  2. Wah2... macam best.. nak kne tngok ni..haha

    ReplyDelete
  3. dah lama dah tak tengok citer korea Cr.pasni kena start tengok chanel 393 ke ni ?

    ReplyDelete
  4. kalau dilayan citer korea ni memang akan layan sampai abes la jawabnyer. huhuhu

    ReplyDelete
  5. cute haihh..
    hero n heroin dia..

    ReplyDelete
  6. arghhhh byk nyer drama korea yg best2 bla la nk tgk niiiii

    ReplyDelete
  7. entah la.. deqla x penah lyn drama korea nih.. lagipun mmg x minat...huhuhu...

    ReplyDelete
  8. Layan jgk citer ni,dh jd addctd ngan one :-D

    ReplyDelete
  9. tengok pada gambo atas ni.. rasa tertarik nak nengok citer ni.. mesti best kann

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠