Malam nie On The Way Balik Kampung

Author : Cik Rose Cute | 12:04 PM | 3Total Comments |
As-salam....Dah lama tak tulis entry nie....sibuk memanjang...ya la...kitakan nak raya...tak sempat aku nak up-data blog nie....dan satu lagi tak sempat aku nak terjah blog korang semua....mintak maaf banyak2.....mungkin lepas raya...aku terjah blog korang okey......
 Malam nie dalam pukul 3.00pagi lebih...aku bertolaklah ke kampung aku setiu Terengganu....walaupun mak aku tak ada...tapi hati aku teringin jugak nak beraya kat kampung aku hihihi...kenangan sewaktu kecik2 dulu terbayang di ruang mata....Yang paling best aku nak makan lemang kat Terengganu.....kat sana  lemangnya best!!!  tak macam lemang kat sini.....Okeylah....Semoga korang Enjoy di hari raya nanti....berhati-hati di jalan raya.

P/S: kat kampung aku tak bawak lay-top...lagipun memang tak guna pun....kat rumah nie ada komputer jer...kalau ada apa-apa info gi tahu erk......Bye!!!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

3 comments:

  1. selamat hari raya sis :) maaf zahir dan batin!

    takecare!! ;D

    ReplyDelete
  2. selamat merdekaraya. maaf zahir dan batin.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠