Hantu Asrama 1

Author : Cik Rose Cute | 9:34 AM | 7Total Comments |
Kisah ni berlaku pada sebuah sekolah berasrama penuh di kawasan pantai timur... bukan aku la yang kena, aku pun dengar cerita je. Ceritanya macam ni....... kat asrama pompuan... ada la sorang budak pompuan ni yang rajin study sampai memalam buta kat bilik prep dia. Satu malam tu dia tak sedar yang dia dah tinggal sorang kat bilik study tu.
Dia pun study la dengan khusyuknya... sampai satu part dia tak paham, dia nak tanya la kat 'member' dia yang kat sebelah tu... dia tak sedar lagi benda tu bukan orang.... masa dia nak tanya tu matanya terpandang kat bawah meja budak ni, dia perasan 'member' tu takde kaki. Peh tu dia kata "Takpe la, dah ingat camna nak buat," lebih kurang camtu la dia
cakap sambil berkira-kira nak blah secepat mungkin. Yang 'member' tu lak kata "Dah ingat ke dah tahu....????" maksudnya dah tahu ke yang dia tu hantu... budak ni terus lari balik dorm dia.... Bila dia cerita kat senior, ada yang cerita dulu ada sorang budak pompuan ni yang mati bunuh diri sebab tension belajar masa nak ambik SPM. Mungkin tu la hantu dia
yang still study tak abih-abih.... Lepas tu budak ni pun dah tak study sampai lewat malam lagi... Takoot siottt..... Korang caya tak? Kalau tak caya terpulanglah.......


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

7 comments:

  1. huh..sgt takut hokey,nak2 bila part yg die ckp dah igt ke dah tahu..haha,kot sy mahu pengsan kat situ..

    ReplyDelete
  2. hoho...thats y ler zie tak nak duduk asrama time study dulu. kes camgnie laaaa yg plg di takuti..hehe

    ReplyDelete
  3. haha..kalau dah hantu sendiri tanya..dah ingat ke dah tahu mmg wajib cabut la..

    Sy dok asrama pun mmg dah sebati dgn cerita2 ni..huhu...kdg seram kdg lali..huu

    ReplyDelete
  4. sy duk dkt kelantan , sy tau lar dkt mna kejadian ni berlaku
    mmg betul punn :) seramm nihh..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠