Kalau Mak Tak ada mesti Tak best Raya...

Author : Cik Rose Cute | 9:28 AM | 3Total Comments |
Panjang aku punyer title hihihi....Ada aku kisah!!! nie blog aku hihihi....korang best tak bila mak korang tak ada bila nak raya?....Aku sedih tau...dah 3 tahun aku beraya tanpa mak aku huhuhu.....cam lagu siti kat bawah tue....korang layan jerlah video "airmata Syawal kat bawah tue"....Cedih tak boleh nak  type panjang-panjang...nanti keluar pulak hingus aku nie....


Aku sedih bila dengar lagu nie bila menjelang Hari Raya.....Aku rindu mak aku waaaaaaa.....cedih sangat-sangat....Korang untung selagi ada mak bapak....rasa raya tue seronok lagi....Cam aku mak aku dah tak ada....rasa seronok raya tue...tak ada sangat huhuhu cedihkan......Sapa-sapa ada mak bapak....beraya betul-betul gan diaorang....mintak ampun banyak2....bila diaorang tak ada....memang terasa bila menjelang raya nanti......korang layan jer la...video kat atas tue.....

P/S: Mak anakmu datang untuk melawat pusaramu.... Di hari raya nanti....Al-fatihah...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

3 comments:

  1. moga arwah tenang disana...

    lya masih ada mama... tp x smpat nk merasa ksh syg ayah... ayah dah kembali pada_nya sjk lya umur 5 thn lg... :-(

    ReplyDelete
  2. tu lah kan dear. zie pun gitu...bila dgr lagu cam gitu sure sebak giler hati. terkenang terus kat arwah ayah. missed him so much :(

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠