(Gambar) Isteri Mula Risau Aaron Aziz Semakin Popular & Digilai

Author : Cik Rose Cute | 6:36 AM | 5Total Comments |

Perempuan mana yang tidak mahu gilakan lelaki sekacak Aaron Aziz. Lebih-lebih lagi jika mengetahui yang Aaron Aziz adalah seorang family man.
Isteri aktor kacak yang semakin meningkat naik ini, Diyana Halik mula meluahkan rasa risau beliau terhadap situasi ini.
Diyana bukan setakat risaukan populariti Aaron Aziz tetapi juga risaukan ketampanan suami tersayang.
Mungkin kerisauan Diyana mula terbit selepas Aaron Aziz menjadi duta kecantikan untuk L’Oreal & imej melalui iklan menunjukkan yang Aaron Aziz memang layak di’gelar lelaki terkacak Malaysia.
Ramai yang kurang kenal akan wajah isteri Aaron Aziz mahu pun keluarga beliau. Gambar selepas ini. Enjoice!




Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

5 comments:

  1. bini aaron pon cantik banyak :-)

    ReplyDelete
  2. @LYAfrina

    memang cantik walaupun anak dah tigakan...

    ReplyDelete
  3. salam kenal,salam singgah

    selalu tgk sikit2 je gmbr wife AA ni tp kt sini byk plak hehe dan mmg cantik..sama padan.

    izan follow here...

    ReplyDelete
  4. salu bayangkan diri kt tmpt wife aaron..suami dah la kacak..macho..hensem..famili man plak tu..baik..isk mmg bertuah betullah isteri aaron nih..

    p/s:tp x suka gambar aaron yg ada rokok terjepit kt bibir tu..nmpk mcm x baik :(

    ReplyDelete
  5. mmg sama cntik..takde alasan kalo aeron nk cri lain.hihih..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠