Contest : Review Blog Dapat RM

Author : Cik Rose Cute | 6:42 AM | 2Total Comments |

nak join ? sila klik banner ye .
Review saya berkenaan blog Salwaismail ni. 


HEADER
Header blog ni simple sangat-sangat . Cuma tulis nama SALWAISMAIL  dan tagline dia "i be myself, and i'm proud". Nice. Kalernya blurr sangat hihihi

BACKGROUND
Background blog salwaismail ni simple giler  Kaler pink yang lembut je. ...Tapi lembut sangat tak ceria....Kalau warna ceriakan best!!!

WIDGET
 Yang dirasakan penting. Antaranya facebook like, tentang diri owner blog, blog archieve, follower, shoutbox dan alexa rank. Tapi satu saya tak suka shoutbox tue....kecik nanti orang tak perasan (Oppss!! Sorry...)

MASA LOADING PAGE
Masa loading untuk blog ni ringan....tak menunggu lama hihihi...I LIKE...(Komen orang Blog Aku ringan ke?...)

PEMILIHAN FONT DAN SAIZ FONT
Walaupun saiz font agak kecil tapi saya masih boleh membaca....tapi warna tulisannya...cam blurr jer...rasanya kalau besar sikit....dan tukar kaler mesti lagi sedap menbaca.....(macam makanan pulak...hihihi)

Jangan marah ya...Salwa Ismail....hihihi..

Jom join contest ni.  Review je dapat Rm kalau bertuah hehehehe.... Tak perlu nak ikut syarat-syarat yang macam-macam. Cuma komen blog Cik Salwa Ismail nie jer....Jangan lupa letak nama Cik rose cute sebagai "Referrer" Okey Thanks!!!

Contest tamat pada 27.08.2011 jam 4 petang.



ohh , sila baca syarat betul-betul ye .

Salwa Ismail  pilih pemenang ikut :
# Referrer tertinggi
# Review terbaik
# Peserta bertuah (random.org)

Hadiah : semua dalam bentuk Topup sebab Salwa Ismail malas nak pegi post barang. hee :p

# 1 Referrer tertinggi
RM 35
# 1 Review terbaik
RM 15
# 2 Peserta bertuah (random.org)
RM 10 setiap seorang

Contest Tamat : 27/8/2011 tepat jam 4 petang.

Nota :
# Contest terbatal sekiranya jumlah peserta kurang dari 30 orang.
# Pengunguman pemenang akan dibuat pada 27/8/2011, sejam selepas tutupnya contest.
# pemilihan referrer tertinggi ikut stats blog.
# Salwa ismail takkan terima penyertaan dari blog contest/giveaway. sila guna primary blog.
P/S dah baca betul2 kat atas tue...sapa2 nak join jom la...jangan malu2 dan jangan segan2....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

2 comments:

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠