Hensem Tak Shahz Jaszle

Author : Cik Rose Cute | 6:50 AM | 10Total Comments |






Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. dia ni kategori macho...
    pic no 3 & 4 nmpk cam kontrol macho..
    hehehhe

    ReplyDelete
  2. @LYAfrina

    hihihi suka tengok dia...cam tergoda jer...

    ReplyDelete
  3. dulu sy minat giler kat dia, masa mula2 citer tari tirana.. tp skg dah x suke.. sbb dia dah byk beza..

    ReplyDelete
  4. @Cik Purple Pinkypuff

    dalam tari tirana...sis tak tengok..tak perasan pulak si mamat nie berlakon..hihihi
    sis mula minat dia dalam cerita yang dia berlakon gan Faizah Elai tue...hihihi

    ReplyDelete
  5. suka tengok aje muka dia tapi tak suka tengok dia berlakon mcm tak berapa best...

    ReplyDelete
  6. bolehlah..ada comersial valuelah muke dia...

    ReplyDelete
  7. dia ni kan...ensem mmg ensem. tp if tgk lama-lama (bkn dlm pic la) cam pelik je muka dia..heeee heee

    ReplyDelete
  8. enseeemmmmmm!!!i minat dia...hahahah

    ReplyDelete
  9. hensemmm..tp x tergoda..hehe..i lg meleleh kalau tgk pelakon indon hik hik..

    ReplyDelete
  10. gambar yg ke 3 & 4 tu mcm 'adik-adik' jer..hehehe..kalau pelakon korea lagi hensem..tergoda jap..hahaha

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠