Cantik Tak Rozita Che Wan Nie....

Author : Cik Rose Cute | 9:16 AM | 16Total Comments |
gambar rozita chewan
gambar rozita chewan
gambar rozita chewan
gambar rozita chewan
gambar rozita chewan
gambar rozita chewan
gambar rozita chewan


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. gambar dia yg nmpk perut tu sexynya..pusat dia tutup ngn buah rantai tu je ke..atau ada inner warna kulit dalamnya ekk..

    sy lebih suka tgk wajah dia ms memula dia berlakon dulu..lebih cantik asli..tanpa mekap tebal keterlaluan tanpa bulu mata pelesu dia tu..skang dh mcm mak lampir je..mak lampir bila dh kena cucuk paku ahh..haha

    ReplyDelete
  2. dulu minat gak kat rozita che wan. pastu skrg dah kurang.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  3. mula2 dulu minat gile... skrg minat gitu2 je

    ReplyDelete
  4. dia mmg sgttt cantik. suka rozita. tp keplastikkan dia terserlah lah yunk :(

    ReplyDelete
  5. nak kat minat sangat tak juga... suka tengok dia berlakon pakai tudung... lagi cantek...

    ReplyDelete
  6. lbh suka tgk adik dia..ayu raudhah.... senyuman dia lg sweet..

    ReplyDelete
  7. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    hahaha lawak la...Cik betty nie...tapi memang betul...awal dia berlakon dulu cantik....Bulu mata palsu tue...over sangat....

    ReplyDelete
  8. @NasZ

    sama la...Nasz lagi2 gosip dengan orang muda pada dia...menyampah!!!! hihihi

    ReplyDelete
  9. @dwaty

    dia pakai tudung lagi cantik...manis jer..

    ReplyDelete
  10. @LYAfrina

    sama ler lagi suka Ayu....memang sweet...

    ReplyDelete
  11. cantik. tapi kalau dia tak mekap tebal sangat, rasanya lagi cantik:)

    ReplyDelete
  12. @cik jatt

    betul tue....nampak muda kalau tak make-up hihihi

    ReplyDelete
  13. @sifu im

    Hai! Im...berkenan ke...tak berkata2 hihihihi

    ReplyDelete
  14. sis dh follow..tq cz follow my blog.... :)nk komen kt shout box tp shout box akk xkuar lak...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠