I LIKE PINK KALER

Author : Cik Rose Cute | 5:53 PM | 6Total Comments |
Kemungkinan bilik untuk anak dara sunti aku camni....wah!!! berangan kau cik rose hihihi...cantiknya kan kaler bilik kat atas tue....teruja cik rose menengoknya....nie ambik pic dari cik google...lain kali nak search kaler untuk my hero pulak....mana nak carik kabinet cam tu erk? kat ikea ada ke??? kabinet cam ni jimat ruang......Okey la...dah petang nie...hari nie tak masak...cuti...Cik hubby ajak makan kat luar...jangan balik lambat dah...aku nak layan cerita "ramadhan Terakhir" hihihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. sejuk tengok pink yg lembut ni...tapi koleksi baju saya x da kaler pink...hihi..alergik sket ngn kaler pink kalo bab baju...benda len bleh tahan...mcm blog saya pink yg x serupa pink sangat (",)

    ReplyDelete
  2. cantik pink tu.soft je,tp kna rajin mengelap lps tu.. :)

    ReplyDelete
  3. pink memang cantik.dilaz pun nak buat bilik qistina macam tu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠