Korang Suka Tak Artis nie???

Author : Cik Rose Cute | 7:51 PM | 10Total Comments |
Rossa, penyanyi Indonesia yang sangat-sangat comel dan tidaklah terlalu seksi sememangya sentiasa kelihatan cantik dan berseri. Masih terbayang-bayang lagi betapa cutenya Rossa semasa menari dalam video klip lagu hitnya, Pudar.
Untuk peminat-peminat Rossa, aku telah kumpulkan beberapa keping gambar Rossa yang terbaru dan tercomel(di mataku) untuk tatapan anda.....aku ambik dari  sini
Jom layan lagi gambar-gambar si comel Rossa dengan membaca artikel ini sepenuhnya.Korang suka tak ? kalau suka layan jer la...gambar Rossa nie....


gambar seksi dan comel rossa
gambar seksi dan comel rossa
gambar seksi dan comel rossa
gambar seksi dan comel rossa
gambar seksi dan comel rossa
gambar seksi dan comel rossa


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. tidak terlalu seksi?rasanya seksi kot.by the way,dia memang kurang gosip tu yang membuatkan dia dihormati

    ReplyDelete
  2. MCM ANAK DARA ...

    CIK ROSE... MEH LA JOIN NUFF,,, NNTI LYA AJR CARA NK REISTER...SENANG JE
    :-)

    ReplyDelete
  3. rossa adalah my fav indonesian artis taw yunk...hehe

    ReplyDelete
  4. Uik, Rossa ni bukan baru balik dari Haji ke? leh tahan seksi gak ye :D

    ReplyDelete
  5. yela...makin cantik, makin seksi...

    tapi blog cik Rose lagi cantik n berseri=))

    ReplyDelete
  6. hahahaa.. lawak la komen boni kacak.. adeyhh seksi la kak..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠