Kesian Khairul Fami Che Mat

Author : Cik Rose Cute | 5:34 PM | 19Total Comments |
Khairul Fahmi
Kesian betul aku tengok mamat nie....asyik kontravesi jer kan.....pasal dia ber tweet gan awek pun jadik isu panas!!!!tak boleh nak privasi langsung....semua orang ambik pork pasal story dia......Bagi pendapat aku....Mamat nie ada hak untuk menentukan pasangan hidup dia....Lagipun dia still muda lagi baru umur 22 tahun....masa depan tu..panjang lagi....Buat apa kawin muda...pastu cerai berai....kerana tak tahan godaan hidup....Kalau nak kawin pun...biar la...usia tu matang dulu.....ekonomi stabil baru fikir pasal kawin....Usia muda biasa la....mesti bercinta-cintun....Korang nak tahu...aku pun kawin usia 27 tahun kau.....hihihi....Ya la...aku tak nak kawin awal2...tak puas enjoy...tidak la menyesal bila kawin nanti hihihi...Korang kawin Usia muda @ lebih kurang aku? cer...cer..cerita....sikit...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. salam sis..nk bagi tahu blog sis ade malware....

    -----------
    Warning: Something's Not Right Here!
    hairuliza-anakku.blogspot.com contains content from www.mazidulakmal.com, a site known to distribute malware. Your computer might catch a virus if you visit this site.
    Google has found malicious software may be installed onto your computer if you proceed. If you've visited this site in the past or you trust this site, it's possible that it has just recently been compromised by a hacker. You should not proceed, and perhaps try again tomorrow or go somewhere else.
    We have already notified www.mazidulakmal.com that we found malware on the site. For more about the problems found on www.mazidulakmal.com, visit the Google Safe Browsing diagnostic page.

    --------

    ReplyDelete
  2. emm saya hanye akan kahwin bile dah pi "umrah"..

    ReplyDelete
  3. baru dpt masuk..smalam ada malware..harini clear dah..

    bnyk tul typo yer..

    kontroversi = kontraversi
    port = pork <--ini paling tak menahan cik rose oii hehe


    adatlah org dah popular mistilah privacy pon makin kurang..

    ReplyDelete
  4. uchi..mcm mana leh tau ader malware tu..?

    rose..bui dulu kawen ms umur 23..muda lagikan..

    lama x BW..dh berubah wajah blog ni..lebih simple

    ReplyDelete
  5. tu la kan....bg zie sweet ape dorg gitu. Suka doa bercouple dgn dalia tu

    ReplyDelete
  6. salam sis slmt sore..hihihi

    sori menganggu..

    psl malware tu dtg dri link blog mazidul akmal..

    so jln solusi iyelah buang list blog tue dulu..

    ape2 boleh rujuk sini

    http://u-mie.blogspot.com/2011/09/alhamdulillah-malware-dah-takda.html

    sekian hrp dpt membantu..

    ReplyDelete
  7. aii kawen umo 24..dah puas honeymoon ni sbb tkde bby ag..24 x muda sgt kn..

    ReplyDelete
  8. nasibla orang2 popular ni kan. jadi bahan media jer la.
    saya dulu kawen umur 26. cun2 la tu kan:)

    ReplyDelete
  9. cik rose kite kwain umo 21..hehe..umo 22 dah dapat anak dah...

    pakwe kat atas tu dah femes mcm artis..

    ReplyDelete
  10. Cian apek ..harap segalanya kan berakhir ..amin

    ReplyDelete
  11. @Uchi kay-f @hmad

    Mungkin tukar template kot...sebelum nie tak ada pulaak.....

    ReplyDelete
  12. @Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

    Tak perasan la tue...Cik betty oiii hihihi....Nak cepat tulis al-maklum la...banyak keja umah nak buat....

    ReplyDelete
  13. @Redbloodsnow

    Sis tak kisah apek nak kawan gan siapa...hihihi jangan ikiu perangai ayah sudah ler....hihihi

    ReplyDelete
  14. @Uchi kay-f @hmad

    Thanks Info....Blog tue...Sis suka baca...sebab pasal hantu hihihihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠