Hadiah Syifa

Author : Cik Rose Cute | 8:46 AM | 7Total Comments |
Baju gan seluar Panjang...
Blues gan Seluar kecik
Botol nie....Syifa tak guna bagi kat abangnya Haziq....hihihihi
Ibu paling suka kasut nie....ada dot-dot...
Beg...dari depan
Beg dari belakang...boleh pakai gi Shopping...
Topi nie pun dapat hadiah jugak sekali gan barang2 kat atas tue...
Syifa bergaya gan topi barunya...
Barang hadiah di atas kawan satu kerja abah yang bagi untuk Syifa.....Dua baju tue..besar sikit,syifa tak boleh pakai lagi...tunggu dulu ya syifa nanti besar sikit boleh pakai....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

7 comments:

  1. emm terima kasih sis singgah blog saya!

    ReplyDelete
  2. seronok la si baby syifa,dapat baju baru and kasut dot dot yang comel,.pink lagi tu,hehe

    ReplyDelete
  3. bestnyer shifa.. dpt hadiah.
    dh rezeki tu

    ReplyDelete
  4. You sure got a very cute baby. Love those baby clothes too.
    Have a great week and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  5. untungnye syifa :)
    comel anak akak ^^.
    tembam PP dy.. nak cubit bleh kak?
    gerammm! heheh..
    kiding :D

    ReplyDelete
  6. eee bertuahnyaaa syifaaa. byk nyerrrr dpt hadiah. aunty zie jeles lah kalau gnie..hehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠