Gambar Family Raya 2011

Author : Cik Rose Cute | 4:22 PM | 4Total Comments |
Kenangan gambar raya Di Manir Terengganu......Si haziq buat lawak......nak bergambar tapi buat-buat pejam mata....pulak hihihi...baju syifa pulak terbesar la pulok.....gara2 tukang jahit tak ukur.....main agak-agak jer....labuhnya bukan main lagi...tak per ler syifa boleh pakai lama.....tak gitu....korang layan jer ler gambar raya kitaorang nie.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

4 comments:

  1. comelnyer shifa bbaju kurung,,xpe beso..blh pkai lama... ni tema kuning k gold ni???

    ReplyDelete
  2. alololo..comel nah anak sis in tudung. suke tgk :D

    ReplyDelete
  3. @Redbloodsnow

    si kakak tue..nak pakai tudung jugak hihihi

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠