Apa Pendapat Korang "Safi Rania Gold"

Author : Cik Rose Cute | 10:58 AM | 14Total Comments |
Aku pakai safi rania gold dah hampir seminggu nak masuk 2 minggu la.....aku baru cuba krimnya saje dulu...nak tengok hasilnya bagus ke tak....Memang hasilnya amat memberangsangkan...memang ada perubahan pada kulit wajahku....Dulu wajahku berminyak kalau memakai bedak tapi sekarang still press macam baru pakai bedak tau hihihi.....sukanya..tak payah nak tempek banyak kali bedak compact  hihihi....betul kata Lya.....Aku rasa Safi Rania Gold nie...memang sesuai untuk wanita timur kot......atau tengok kulit jugak....Ada tak blogger yang pakai Safi Rania Gold....tak okey...cer...cerita..cer..cerita...boleh kita kongsi bersama di sini....


Aku tak beli satu set kat atas tau....aku beli Creamnya sahaja...nanti aku beli satu set....Boleh ke Bang? hihihi



Mungkin Korang Pakai Safi Rania Gold...Boleh Kalahkan Rozita Che Wan.....hihihi Janda Meletop Nie!!!!!


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. em mmg ramai yg kate ok SRG ni...ratu baru terai dia punye toner je...yg lelain lom terai lg...so far toner dia ok la...lgpun toner je kan tak bape nak nampak sgt dia punye kesan...

    ReplyDelete
  2. sis sya kurg periksa psl produk ni,tapi yg sya tahu rozita che wan mmg cantek! hihihi......opss

    ReplyDelete
  3. sy guna pencuci muka & krim SRG ni..so far mmg memuaskan..alhamdulillah ^^

    ReplyDelete
  4. @ratusiput

    ya ker ratu....Saya baru try krimnya...so far okey...

    ReplyDelete
  5. @Uchi kay-f @hmad

    Memang la Uchi...nie untuk wanita sahaja hihihi

    ReplyDelete
  6. @Kathy Tuah

    tu la...nak beli jugak pencucinya....tunggu cik hubby gaji huhuhu

    ReplyDelete
  7. Rozita tu duta jer..tak semestinya dia pakai safi..dia tukang promote jer..tp sy dgr ramai yg kata positif pasal safi rania gold ni

    ReplyDelete
  8. salam...
    sy xguna lg safi rania ni.. tp mmg ada rs nak cuba produk ni.. kawan2 sy yg pakai produk ni kata produk ni ok sgt.. n my sis in law pun pakai..one set.. n kulit dia pun dah cantik... sy tgh tgu produk yg sy pakai skang ni abes.. then baru nak tukar.... :)

    ReplyDelete
  9. @Anonymous

    hihihi...betul la Cik Anonymous...Takkan artis nak pakai barang murahkan....

    ReplyDelete
  10. ni pndapat dr lya, sbb lya pakai...

    1. toner ok...tp lbh suka pakai y safi balqis [erfect 10... y tu rsa bersih sgt muka..

    2. Face cream sgt2 ok... lya jdkan tu sbg faoundation sblum pkai bdak compact..

    3. Serum pon ok...

    4. Pencuci muka ok

    5. krim siang/pelembab..lya x pakai sbb x sesuai dgn lya.. kulit lya jd bminyak n naik jerawat.

    6. utk ganti cream plembab tu lya pakai krim total effect y dalam botol tu...

    ni pgalaman dr lya la.. tp lain org..lain kulitnyer kan..

    ReplyDelete
  11. @LYAfrina

    Patut la...nampak muka lya berseri-seri....

    ReplyDelete
  12. My new gay porn spot
    http://gayarab.erolove.in/?pg_reilly
    gay adoption gay social network local gay men gay chat rooms gay rights articles

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠