Tempahan Blog Iris Shop

Author : Cik Rose Cute | 2:07 PM | 6Total Comments |
Assalamualaikum...

Emmm...Story tentang edit  blog lagi hihihi mungkin korang boringkan....sekarang nie view kat blog nie tak berapa sangat...dah...mungkin aku kurang publish entry...tak mengapalah hihihi...tgh sibuk edit blog yg sudi membuat tempahan dariku...

details :
*header - gambar mcm satu butik online jual baju baby dlm bentuk kartun dan ada gambar fullset produk shaklee.

template blog
* color hijau dan pink - bunga2 / polkadot - janji nmpak comel dan cantik..hehe

bahagian bawah blog
nak letak perkataan " terima kasih kerana sudi singgah dan membaca entri saya!!"

Owner Blog Mrs Firdxora.ila
Link Blog:http://irisdamiashop.blogspot.com/  (Click)

Rasa macam nak demam jer huhuhu...ada 2 blog lagi tgh waiting...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. wah, cantik :) akak ambil berapa upah utk satu tempaham ? huhu
    fizi klik iklan nuff akka sekali ..:)

    ReplyDelete
  2. Cantiknya akk...blog sya...akk tlg edit pliz...:)

    ReplyDelete
  3. oohh..boleh tempah buat blog ye...ingat semua blogger buat blog diorg sendiri sebelum ni...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠