Pantaskah Surga Untukku (Tegar)

Author : Cik Rose Cute | 9:44 PM | 17Total Comments |
Assalamualaikum...

Bila dengar lagu di bawah sambil menghayati liriknya....membuatkan aku sedih dan terfikir "pantaskah Surga Untukku"

Jom! Layan...





Mengapa begitu berat 
jalankan segala perintah Mu
Begitu banyak rintangan
tuk mengarahkan wajah
bersujud kepadamu Tuhan
wooo ooo

Indahnya dunia ini
membuat orang terlena
Bekerja terus bekerja
Tak kenal waktu dan tak kenal lelah
hoooo

Gema adzan Subuh, aku lelap tertidur
Gema adzan Dhuhur, aku sibuk bekerja
Gema adzan Ashar, aku geluti dunia
Tuhan, pantaskah surga untukku

Gema adzan Subuh, aku lelap tertidur
Gema adzan Dhuhur, aku sibuk bekerja
Gema adzan Ashar, aku geluti dunia
Tuhan, pantaskah surga untukku

Gema adzan Maghrib, aku di perjalanan
Gema adzan Isya',lelah tubuhku Tuhan
Tak pernah lagi ku baca firman MU
Tuhan tolonglah hambamu uuhuu
Tuhan


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. belum pernah dgr lagi lagu ni..lirik dia mcm best..!

    ReplyDelete
  2. Suka dengar lagu ni...lagu baru eh!! bila tengok lirik tu macam kena aje dengan diri ni..

    ReplyDelete
  3. alllaaa.. takleh tgk video lagu tu.. opis block utube dan segala jenis hiburan video. huhu

    ReplyDelete
  4. pernah dgr lagu ni.. sekali dgr pun dah suka.. mmg bgs liriknya..

    ReplyDelete
  5. Saya suka lagu3 sebegini, dah jemu dengar lagu2 cinta, cinta dan cinta...

    ReplyDelete
  6. muhasabah diri dgr lagu ni..huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. aslm akak..nabila nak tempah edit blog macam dulu tu blh x...and byr through top up blh x....

    ReplyDelete
  8. lama dah tak mari sini
    cikros ape kabo
    best kan lagu ni

    ReplyDelete
  9. k.ros..nk tmph edit blog blh ke..mcm dulu tu....

    ReplyDelete
  10. lagu n lirik yg bagus..membuat kita muhasabah diri

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠