Saleem : Firasat Kasihku tiba-tiba.....teringat..

Author : Cik Rose Cute | 2:39 PM | 12Total Comments |
Rindu suara saleem yg serak2 basah...artis sekarang mana ada suara macam saleemkan....Saleem kalau nyanyi lagu balada memang best...lagi2 kalau tgh angau bercinta...layan pulak lagu saleem emmm tangkap jiwang habis hihihi...

Tiba2....teringat kenangan lama...


Semua lagunya aku suka...Aku ingat lagi sewaktu sekolah menengah...aku tinggal asrama,asrama aku berhampiran dengan rumah DO (Orang kaya).DO (orang kaya) nie..selalu buat majlis dan selalu jemput Saleem buat persembahan...So dari asrama  suara saleem dengar dari asrama aku...walaupun tak dapat pergi rumah DO (orang kaya) tue...Pada zaman 1990an.. Saleem memang popular dengan lagu-lagunya dan ramai orang suka..Indonesia pun kenal Saleem.......banyak lagu Saleem aku hafal.

Tiba2 citer pasal Saleem hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. tapi kini penyanyi ini sangat sepi tanda kabar :)

    ReplyDelete
  2. haah dah kurang dah publisiti ttg dia kan

    ReplyDelete
  3. melayan perasaan nampak.. hihi..

    ReplyDelete
  4. bila dgr lagu lama2 mesti teringat nostalgia lama2kan.. :)

    ReplyDelete
  5. akakpun suka juga, terutamanya lagu gerhana cinta luka..terasa segar je lagu tu. Tapi orang lain biasanya suka lagu suci dalam debu

    ReplyDelete
  6. Saya juga minat Saleem. Lirik lagu "Bukan Aku Tak Cinta" masih dihafal hingga sekarang....

    ReplyDelete
  7. zmn 90an kumpulan iklim memang top .

    ReplyDelete
  8. wah kak rose. memori indah ni kak

    ReplyDelete
  9. suara saleem satu dalam dunia..:)

    ReplyDelete
  10. Mesti minat habis kat Salim kan ?
    Aww, blog Che Ros semakin sweet.

    ReplyDelete
  11. deqla pun suka suara saleem ni.. teringat dulu masa keje kat tol gombak dia lalu byr tol , dia peramah sgt sapa deqla "hai comey.. " haha..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠