Blog Design: Jijah Comey Dan Jue Azrin And Family

Author : Cik Rose Cute | 2:28 PM | 3Total Comments |
Assalamualaikum...

Minta maaf banyak-banyak kerana tidak dapat singgah blog korang...2 atau 3 hari nie asyik publish entry pasal template tempahan jer....sorry sangat2....
Tempahan blog dari JIJAH COMEY  dengan harga rm 25.00...Pilihan warna jijah adalah pink dan campur bunga2.Hope Jijah suka dengan hasil edit tersebut...

Kalau korang nak singgah blog jijah klik link di bawah ya
http://jijahcomey.blogspot.com/

Blog di bawah pulak ialah blog JUE AZRIN tema pilihan kaler purple,biru dan putih...Permintaan jue templatenya ala2 blog aku...memang cepatlah siap....tuepun aku ubah sikit2 supaya tak sepenuhnya sama dengan design blog aku hihihi


Nak tengok full klik link di bawah
http://jueazrin.blogspot.com/

Okey Sekian Terima Kasih...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

3 comments:

  1. deqla suka la design blog yg 1st tu.. berkenan tgk.. rasa nak mcm tu jgk laa.. hihi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..semua pun comel-comel..Diana suka tengok yg no2 tu...berkenan sangat..mcm nak tempah lak...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠