Tempahan Blog Dari Mereka

Author : Cik Rose Cute | 11:32 PM | 9Total Comments |
Assalamualaikum...

Akhirnya siap jugak blog2 yg menempah dariku...walaupun tahap kemalasan yg melanda kikiki


Tempahan pertama dari blogger Ummi Amni-Haziq tema blog adalah biru campur pink sikit2...Kalau nak singgah blog di atas klik jer nama Ummi Amni-Haziq okey...


Blog kedua adalah blog kawan Corat Coret Pink Ummi mimi yang send msg kat FB tolong edit blog kawan dia...

Ok kak..kwn sy jd tmpah full edit blog kat akak..die ckp design ikut akak la nk wat mcm mane pun tp die nak kaler merah..sok sy bg link blog die password n gmail die ye kak


Kalau korang nak singgah atau follow blog Dyzee klik link SINI

Blog ketiga adalah blog "Corat Coret Wawa"
Tema blog yang di request aku copy paste jer apa yang wawa send hihihi

header pon nk lebih kurang mcm tu, ade doodle pkai tudung yg cute ... pastu yg bulat tu letak muka saya ... nnt sy attach gmbr ...
"Corat Coret Acik Wawa"
tema : color DB528B dan 90888B .... pink + silver border pon nak mcm tu tp nk bentuk border-radius: 10px 0px 10px 0px; border yg kat luar tu, yg tepi2 tu sy nk mcm akk punye blog tutorial
icon : hello kitty , reben dan bunga rose yg cute
font : candara
footer : nk ade gmbr sy buat bentuk bulat, border reben n kerawang .. "terima kasih kerana sudi menjejaki blog acik wawa"
shoutbox plak ... sy nk border yg cute kak ye ...
ape2 nnt info kemudian ...

Nak ke blog wawa klik SINI


Blog ke empat yang aku edit...AtienStory hope atien suka dengan design tersebut...korang nak tgk full klik nama AtienStory ya...



Blog yang ke lima adalah blog Jijah Comey blog nie adalah kali kedua aku edit....hope owner suka design tersebut....nak blog jijah  Klik Sini


Nota Kecik: Semakin hari aku semakin busy...sekarang nie aku dah jadi Baby sitter lagilah busy huhuhu...Nantilah aku citer pasal Baby Sitter tue...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. tahniah makin bertambah rezeki CR
    apa ??..jd jg baby ??..wah rajinnyer

    ReplyDelete
  2. Tq cik rose..layan karenah saya..hihiii..jom singgah blog saya http://atienstory.blogspot.com/2013/10/blog-berwajah-baru.html

    ReplyDelete
  3. edit blog tu kena bayar ke atau free jer.klu kena bayar berapa.

    ReplyDelete
  4. cantik.. rata2 nak header yg mcm akak kan.. ;)

    ReplyDelete
  5. serius kak ros buat cantik2 semua :-)

    ReplyDelete
  6. Cantiknya hasil tangan akak. Nak terjahlah nanti.

    ReplyDelete
  7. cantiknye ...blog sape la tu yg paling atas tu..ehehe

    ReplyDelete
  8. tQ kak rose, buatkan blog wawa yg comeiii tu ... heee puas hati

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠