GA Oktober 2013 Nurul Yui

Author : Cik Rose Cute | 11:40 PM | 7Total Comments |
Assalamualaikum 

Terasa mau join giveaway yang di anjurkan oleh Yui...Walaupun dah lama tak singgah blog yui huhuhu

Korang nak join klik banner di atas ya...



Syarat WAJIB untuk para peserta patuhi

1) Ada blog beridentiti & Facebook

2) Follow & like page semua sponsor
senarai 12 orang sponsor }

3) Beralamat di Malaysia

4) Buat satu entry dengan tajuk 
" GA Oktober 2013 Nurul Yui"

5) Letak banner diatas dan linkkan entry ini

6) Berikan link entry anda di komen post ini

GA akan berlangsung dari 21/10/2013 jam 10.00 am hingga 24/10/2013 jam 10.00 am. Daku harap kalian JUJUR ketika menyertai GA ini terutama dalam bab follow blog & like page ( jika ada ) semua sponsor yang ada.


Senarai peserta dikeluarkan hari Jumaat 25/10/2013 ( semak hingga hari Ahad sahaja ) dan pemenang akan diumumkan pada hari Isnin 28/10/2013.


Para sponsor juga layak untuk sertai GA ini
=__=


Jumlah para sponsor : 12 orang ( follow & like page semua jika ada )
Jumlah bakal pemenang : 23 orang


Peserta yang tidak memenuhi syarat tidak akan dimasukkan dalam senarai peserta. GA kali ini memerlukan kejujuran 100% dari anda. Hadiah akan dipos/diuruskan terus dari pihak sponsor. Jika terdapat apa-apa sila bagitahu terus. Terima kasih.


Aku copy paste dari blog yui...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

7 comments:

  1. teringin nak join jugak.. tp kena tgu fb boleh bukak la.. boleh la like2 fanpage sponsor..huhu.. good luck to u sis.. ;)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠