You're Beautiful/He's Beautiful 2009

Author : Cik Rose Cute | 8:45 PM | 27Total Comments |



Assalamualaikum dan salam sejahtera :)




Korang jangan bosan pulak menyinggah blog nie ya....Dah lama aku menyepi...Sorry ya kawan2 sebab tak singgah blog korang....bukan sombong...tapi diriku ketika ini amat-amatlah moodnya memang ke laut dan aku juga sibuk menyiapkan blog yang menempah dariku....Insya Allah...akan ku terjah blog kalian tunggu waktu dan ketikanya nanti...Okey..Sayang You All muuuahh..

Akukan..kalau mood ke laut mulalah layan Drama Korea..emmmm

You're Beautiful / He's Beautiful

You're Beautiful / He's Beautiful (K-Drama 2009)

Kalau korang nak layan jugak drama Korea Klik Drama Korea

kat situ macam2 drama korang boleh tengok...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

27 comments:

  1. pewitt..mama ni layan korea gak la.layan running man x?

    ReplyDelete
  2. baru je khatam kali ke 10 minggu lepas..hihi.. Jung Yong Hwa!! :)

    ReplyDelete
  3. Memang kadang-kadang mood kita ni turun naik.

    ReplyDelete
  4. lama xlayan drama korea..nk tgk kt umh pun xblh..line slow..

    ReplyDelete
  5. sama la kita . tapi saya layan kat astro 393

    ReplyDelete
  6. Slalu dok donlod cite korea kt cini lew....hihihihi

    ReplyDelete
  7. salam kak rose...
    lame btul sy xlepak sni...soriii.... >_<

    hehe..sy ade pinjam dvd crite tue dr cousin...xtau lg bile nk tgk.. :P

    ReplyDelete
  8. dah tgk dah drama ni...
    serius best..!

    heroin tu dan dua org lagi tu dah pernah muncul dalam running man....

    cuma jang guen suk je belum..
    teringin nak tgk dia dalan running man..

    ReplyDelete
  9. Drama korea klu dh melekat tengok mmg susah nk ditanggalkan.. :D

    ReplyDelete
  10. Salam kak.. saya follow blog akak... jemputlah ke blog saya. tq..

    ReplyDelete
  11. tak bosan pon la kak...blog akak kan cute...:)

    ReplyDelete
  12. Rajin akk tgk ceta korea..sya pun bosan2 mmg kekdg tgk ceta korea.yg cinta2..felling2 sikit..hehe

    ReplyDelete
  13. drama korea The Masters Sun best giler..cer akak tengok cite tu konform sukenyer hehe

    ReplyDelete
  14. haha sama lah kita k.Ros..Ai pun dah semnggu x up entry..ni baru up semlm.mood naik gunung x turun2 :)

    ReplyDelete
  15. hehehe it s ok.. layankan ajer..

    ReplyDelete
  16. Drama ni dh dua kali solehah ulang tengok.hehe akak masih tengok lagi tu :)

    ReplyDelete
  17. ADIK BUI KAT DRAMA NI BEST,TP BUI X PERNAH TENGOK LAGI..^_^

    ReplyDelete
  18. cik masha dah pueh layan cite ni....superb! heheh

    ReplyDelete
  19. Pd bosan sempat lg layan drama korea kikikiki

    ReplyDelete
  20. nak majok gak.. akak x singgah blog.. hihihi... deqla x lyn citer korea.. x minat... ;p

    ReplyDelete
  21. blog ni comel... tak bosan... :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠