Review Blog (Tempahan)

Author : Cik Rose Cute | 10:17 PM | 8Total Comments |
Assalamualaikum....

Kali nie tempahan blog dari MyPrincess Diaries  nie adalah kali kedua aku edit blog "My Princess Diaries....tema blog adalah bunga-bunga + rama-rama kaler pink terang + purple
Nie pulak blog Cik Itah tema blog biru,bunga dan rama2...sekarang nie..memang lambat sikit aku edit blog...mungkin mata dah sakit asyik mengadap komputer jer...kadang2 tue...boleh tertidur depan komputer hihihi...

Blog nie pulak adalah blog Adriana Syaz  tema blog adalah kelabu campur hitam....
Seronok kat blog Adriana nie...banyak resepi yg dia share...dan dia juga pandai masak...

Nota Pink: Aku sengaja review blog owner yg menempah...sebab untuk aku buat koleksi dan harap korang followlah dorang...itu ajer...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. hebat hasil akak tau, mama je tak reti-reti nak buat blog sendiri..

    ReplyDelete
  2. lamalama cik rose kn pakai cermin mata...lepas edit blog..p tenangkan mata tgk pokok...hihihi

    ReplyDelete
  3. lawa nye font tu. suke sgt. hai cik ros. hehe.

    ReplyDelete
  4. as usual, cantik smuanya.. hihi.. blog yg last tu deqla dah kenal. ;)

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi edit ye akak :)
    header yg skrg sy suka..hehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠