Aeril Zafriel Tweet Di Twitter Tentang Gosip Tersebut

Author : Cik Rose Cute | 3:43 PM | 27Total Comments |
Betul ke? info yang ditulis oleh wartawan BiPop, Raja Mawar mengenai perkahwinan Aeril dan Wawa Zainal secara sorok tue....Siapakah Raja Mawar tue...

Aeril Zafrel telah menjawab di laman twitternya beberapa jam lalu, dari gaya jawapannya Aeril seperti ada pihak mahu menjatuhkan dia. Aeril mahu peminat bertanyakan sendiri kepada wartawan yang mendedahkan kisah perkahwinannya. Aeril juga menyatakan sampai masa yang sesuai dia akan dedahkan siapa dan apa tujuan orang yang membongkar kisah ‘pernikahannya’ itu.
Aeril menyifatkan berita mengejut itu ialah senjata terakhir  yang dia telah pun dia jangkakan. Siapa kah yang menjadi senjata yang dimaksudkan Aeril? Adakah pihak  atau musuh yang mahu menjatuhkan nama baik Aeril dan Wawa di dalam bidang seni ini??

Nota Pink: Kalaulah perkara tue tak betul...boleh jadi fitnahkan...kesian Aeril Zafriel....Mana kita tahu...entah2 Pelakon nie...malam2 tak boleh tidur...asyik fikir gosip tentang dirinya....yang makin panasss nie...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

27 comments:

  1. terkeut jugalah baca gosip ni...
    apapun, kita doakan yg terbaik buat diorg...

    biasalah, bila dah popular, ada yg tak senang tgk..

    ReplyDelete
  2. jika takut dilambung ombak , jangan berumah ditepi pantai ...

    ReplyDelete
  3. ape la rahsia yg sebenarnya ni kan..

    ReplyDelete
  4. Terkejut jugak dengar berita ni. Tapi tak boleh nak buat spekulasi bukan2.. Kita tunggu dulu penjelasan dari tuan empunya diri..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  5. siannya... harap2 semuanya fitnah...

    ReplyDelete
  6. kalau tak cukup tahan telinga,...sabar...jgn jd retis dik.... sabo jelah

    ReplyDelete
  7. mentanglah dia femes sekrg sejak cinta jannah.. dandan tu jugak ada gosip mcm ni.. fitnah semata kot nih..

    ReplyDelete
  8. hanya empunya diri yg tahu kebenarannya kan

    ReplyDelete
  9. tula cerita gini bkn blh buat main.. kalau betul alhamdulillah kan.. kalau x betul berat beban nk tanggung dosa memfitnah ni

    ReplyDelete
  10. mahu tak terkezut semalam tgok kat melodi pon panas pasal dyeorg ni...andai mereka betul difitnah,doakan semoga terus tabah...

    ReplyDelete
  11. kesian pulak kt dia,, ish ish ish...

    ReplyDelete
  12. ada lagi kontroversi ni..ingatkan da habis huhuhu

    ReplyDelete
  13. dunia artis..mcm2 hal....blogwalking,nice blog...
    jom tukar2 link and follow blog saya..;)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. erm.. tak tahulah nak komen apa kak.. rasanye kite tunggu dan lihat sjelah.. nak cakap takut timbul fitnah pulak kan.. eee takutnya..

    ReplyDelete
  15. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    ReplyDelete
  16. saya sangat minat dea... cute..

    come visit my blog too
    http://comelylife77.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. lumrah jadi artis kan kena tahan dek gosip...sabar je la....

    ReplyDelete
  18. dunia artis penuh dgn gosip..tpi jgn lah smpai fitnah smpai cm tu skali

    ReplyDelete
  19. MMG DH KAWEN PUN MEREKA NI TP BERIA2 MENAFIKAN..APA2 PUN SAMA2 KITA DOAKN MOGA MEREKA BAHAGIA SELALU..^_^

    ReplyDelete
  20. ehh.. rupanya sah la dorang dah nikah snyp2.. haishh...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠