10 Jejaka Top Di Korea

Author : Cik Rose Cute | 11:47 PM | 17Total Comments |
Assalamualaikum....

Cuci mata tengok jejaka hemsem dan cute dari Korea...tak jemu mata memandang...


1. Hyun Bin (Secret Garden, World’s Within)

artis korea Hensem
2. Lee Min Hoo (Personal Taste, City Hunter). 

artis korea Hensem
3. Bi Rain (Full House)

artis korea Hensem
4. Choi Shi Won (Poseidon).

artis korea Hensem|cerita apakah
5. Kim Soo Hyun (Dream High)


artis korea Hensem|ceritaapakah
6. Jang Geun Seuk (You’re Beautiful, Beethoven Virus)


artis korea Hensem|ceritaapakah
7. Kim Hyun Joong (Boys Before Flower, Playful Kiss)

artis korea Hensem|ceritaapakah
8. Song Seung Hun (Endless Love, My Princess)

artis korea paling Hensem|ceritaapakah
9. Jee Jong (Protect The Boss)

artis korea paling Hensem|ceritaapakah
10. Won Bin (Endless Love, Friends)


Tapikan...dorang nie banyak buat pembedahan plastik...bukan hensem asli...huhuhu...hubby aku jugak hensem yg asli kikiki


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

17 comments:

  1. handsome2 tapi plastik tak best juga kan akak.. suami kita juga lahhh yang best! hahaha. :D

    ReplyDelete
  2. tak ori eh.. tapi tangan hyun bin & jang geun suk cantik.. runcinggg

    ReplyDelete
  3. comel comel...he he he...melayan mata di waktu malam... eh pagi...

    ReplyDelete
  4. Saya suka Siwon. Confirm dia semuanya ori

    ReplyDelete
  5. Comel...tapi baya anak2 kakcik je tu... :)

    ReplyDelete
  6. Walaupun mata tak sepet dan kulit tak sekuning Korean, tapi bagi isteri sayalah makhluk terhebat di planet bumi (agaknyalah....huhuhuhu...)

    ReplyDelete
  7. assalam ros..ye ke ros..acik ingatkan memang asli la muka dia orang ni

    ReplyDelete
  8. Suka dgn jang keun suk & kim hyun joong..tp kenape muke kim hyun joong lain sgt?????

    ReplyDelete
  9. no 2 tu selalu tgk dia byk berlakon..hihi

    ReplyDelete
  10. errkk.. dah mcm pompuan lak... x suka.. hensem & macho lagi SRK.. haha.. ;p

    ReplyDelete
  11. ORIGINAL HENSEM OR DAH SIAP BUAT PLASTIK NI CIK ROS? HEHEHE

    ReplyDelete
  12. pada Oshin, pelakon Lee Dong Wook tetap paling hensem ngeh3

    ReplyDelete
  13. @Norlia Mohd Yusoff

    Muka Kim Hyun Joong lain sebab..waktu nie dia muda lagi...sekarang dia dah matang...tue yg nampak lain...lagipun sekrg dia rambut pendek..

    ReplyDelete
  14. suke lee min ho dgn jang geun suk..haha...yang superb je i suke...hehe...jang geun suk tu cute la...lagi2 kalau rambut pangjang...tomey

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠