Tempahan Template

Author : Cik Rose Cute | 10:34 AM | 19Total Comments |
Assalamualaikum.



Maybe ada yang belum tahu,aku juga ada mengambil tempahan edit blog...walaupun  hasil edit tak sekreatif mana....tapi template anda kelihatan kemas dan ringan...

Alhamdulillah, thanks buat awak awak yang sudi menempah dari Cik Rose Cute. header di bawah di sediakan untuk tatapan kalian. Kalau berminat untuk membuat tempahan, boleh inbox aku  di facebook atau di email
ccherosliza@yahoo.com
Blog yg aku design yang nie adalah untuk "perkhimatan menjual pakaian wanita,kanak2,tudung,shawl,aksesori wanita dan lain2...Kalau korang nak tgk klik SINI  blog nie masih baru lagi....kalau korang nak beli baju jenis peplum..ada jual di blog nie....blog nie still baru lagi....

http://1.bp.blogspot.com/-oTuorlZ1xPk/UbBHIdI1OwI/AAAAAAAAADo/EejyxhNefLw/s1600/2.png

Blog Dhia Farisya nie baru lagi....baru belajar nak berblog...Tema blog adalah kaler biru campur merah....itu permintaan adik Dhia Farisya....Korang nak singgah blognya klik SINI



Blog yg ke berapa tah...aku dah tak ingat....tapi blog nie adalah blog bisnes online....Buat masa sekarang kat dalam blognya belum post apa2 lagi hanya post bedak arab jer.......Kalau di ikutkan macam2 barang di niagakan kat SINI  Korang rasa nak shopping..bolehlah singgah ke blog Amy  tema blog adalah kaler merah....cam penutup bedak compact arab tue....hihihi....hope korang follow blog Amy ya...

 http://3.bp.blogspot.com/-ut9X6bhrFs0/UbmPS5HImHI/AAAAAAAAD8w/vyTUbwpaBdM/s1600/1.png
 Blog nie pulak sekadar edit template and sidebar warna tema blog purple pilihan ayue.....headernya pulak just guna yg asal...lagi senang kerja aku hihihi...."nak bagi cantik sidebar dan blog nampak kemas jer.. tak kisah lah camne pun kak.. asal nampak cantik dan kemas but simple"..itulah kata2 ayue dekat inbox fb aku....Nak ke blog ayue korang klik SINI

 Nie pulak blog "Alam Maya Seorang Puteri" nama owner tuan punya blog Puteri Erin aku baru jer kenal beliau....dan terus follow...hihihi...tema blog purple lembut campur pink...Hope puteri suka header yg akak buat tue ya....

Pasni sambung edit blog lagi...huhuhu camna nak terjah korang niekan....yg mau buat tempahan semua nak cepat blognya siap....Sabar jerlah....
Nota Pink: Harap2 Group GSF dan korang  tak merajuk dengan aku ya....Okey aku chow dulu... 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. cantik yg atas sekali tu..m3h dah lme teringin nk makeover blog..tggu anniversary blog nk tkr lah..yg ade skrg mmg dah cantik..kak izan mama mia yg buat..kalo ade rezeki nak cik ros pulak edit kan..

    ReplyDelete
  2. sangat cantik kebabom la kak.. =)

    ReplyDelete
  3. mia ada pm akak di fb..harap check.

    ReplyDelete
  4. kiutnya cik rose..boleh saya tempah gancik rose nanti :D

    ReplyDelete
  5. i like sis ..
    puas hati ...
    nanti jgn x terlayan erin pulak ..
    ramai kwn2 erin nak nie

    ReplyDelete
  6. SEMAKIN MAHIR CIK ROSE..CAYALAHHHH

    ReplyDelete
  7. wah makin menjadi bisnes CR....tak sakit mata ke mengadap komputer lama2...huhu

    ReplyDelete
  8. betul2 owesem. nilah otai blog header & tampalet cantik..

    ReplyDelete
  9. mkin maju bisnes cik rose.hehe Alhamdulillah

    ReplyDelete
  10. cantik2 la design tu...plg suka atas kotak komen ni.... ;-)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulilah.. makin maju... moga terus maju yer

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠