Ikan Patin Kesukaanku

Author : Cik Rose Cute | 12:48 PM | 22Total Comments |
Assalamualaikum....

Hari nie masak ikan Patin kesukaanku...Terima kasih kepada suami tercinta kerana memahami diriku yg amat gemar makan ikan patin...lagi2 kalau masak tempoyak kikiki....(Sila menjamu mata sambil telan air liur ya...)

Hai! nak letak resepi jugak ke....tak payahlah...pasti korang tahu camna nak masak tempoyakkan kan!kan!....hihihi Okey Bye!! nak sambung edit blog...

 Jiran sebelah rumah aku depan rumahnya...paip saluran air  bocor...Sekrg tukang penyelenggaraan sedang di lakukan...
 Nota Pink:Nanti nak story pasal aku pergi Pinang minggu lepas...seronok jugak tapi penat mendukung Syifa huhuhu


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. my feberet tooo... sedapnyer... terliur dah ni... huhuhu

    ReplyDelete
  2. bt sy kecur air liur je...nyum2..

    ReplyDelete
  3. amboi...tayang yer...sat lagi nak g rumah...simpan tau seperiuk..hihihi....

    ReplyDelete
  4. Akak teringin juga nak masak sendiri patin tenpoyak. Tapi belum ada kesempatan lagi...
    Nampak sedasppp jer lauk CR nie.

    ReplyDelete
  5. huhuhu..sedapya..da lama xmakan..suka sgt masak tempoyak ikan patin..Dapat kuah yg pedas cikit..pastu pekat berlemak..yummy...syok!!!

    ReplyDelete
  6. sedap tu..tp saya tak makan lak ikan patin,namanya je org pahang..hihihi

    ReplyDelete
  7. akak tambah apa tuh kak? timun ek? sedap nyer ikan patin dana pun suke mkn tp tak reti msk hehehe

    ReplyDelete
  8. wah mesti berselera makan hari ni kan kak?

    ReplyDelete
  9. anak2 suka patin masak tempoyak ni..

    ReplyDelete
  10. wadui..terliur nampak sup yg mantap tu ..ni lah otai blog hebat memasak..tahniah

    ReplyDelete
  11. Gulp..!
    Patin mmg sedap masak tempoyakkan....

    ReplyDelete
  12. alahai.... lapar tengok. post sikit boleh?

    ReplyDelete
  13. sdapnya tgk..lama tak maakn ikan patin.hehe

    ReplyDelete
  14. x pnh makan pun ikan patin ni che ros.. ehehe

    ReplyDelete
  15. akak orang pahang kan.. org luar pahang pun suka gak ikan patin..

    ReplyDelete
  16. suka juga..sedap nih..gulp terliur..makan denga nasi panas n sedap nih

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠