Pelakon Melayu Bogel

Author : Cik Rose Cute | 9:16 AM | 11Total Comments |
Assalamualaikum....

Korang pasti terkejut tengok tajuk kat atas tue....aku pun terkejut jugak....Tadi aku saja2 jer tengok kat bahagian "search Keyword" almaklumlah....blog nie  dah lama tak ber update... tengok2 ada pulak orang search tajuk  "pelakon Melayu Bogel" kikiki...kelakar pulak rasanya...siapalah gerangannya...

Siapalah artis berbogel tue ya....hihihi....Pasni nak kedai....nak masak...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. ade je keyword yang pelik2 dan berbaur ngeri..hehehe

    ReplyDelete
  2. jeng jeng jeng..siapakah?huhu

    ReplyDelete
  3. Ada gak cri keyword tuh kan kak

    ReplyDelete
  4. hahaahhahahaa..tertipuuuuu tipahh

    ReplyDelete
  5. ha ha ha...
    menakutkan juga ekk searches gitu kat blog kita :-)

    ReplyDelete
  6. ehe..nak tanya dl berapa rega tempah template baru..ehe...

    ReplyDelete
  7. alamakk... sensored ni kak..! haha...

    ReplyDelete
  8. Bukan memang ramai ke pelakon melayu kite ni sekarang berbogel? Pakai baju tapi bogel? Apakah? Paham2 ler sendiri. Gugugu~~

    Cik Rose yang kiut lagi miut, apa perkembangan jerebu kat sana? Kat sini nampaknya dah cerah sikit hari ni.. Langit pun dah mula nampak membiru.. Syukur sangat.. =)

    ReplyDelete
  9. haishh..siapalah yg mencari tu..hihihih

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠